Curs i seminari en comunicació per a associacions culturals



Un dels principals objectius que sempre ha tingut l’Ens de Comunicació Associativa ha estat la necessitat de generar espais de relació estables amb els mitjans de comunicació, amb l’objectiu de fer possible de manera regular i proporcional la presència de les diferents i variades propostes i activitats que s’organitzen des del moviment associatiu, a les pàgines dels mitjans de comunicació. De fet aquest va ser el motiu i missió per la qual es va fundar, ara fa cinc anys, l’Ens. Ja aleshores partíem d’una autocrítica en el sentit que erem conscients que esmerçàvem molts esforços en organitzar les activitats i molt pocs en donar-les a conèixer. Calia redreçar aquesta tendència i ho vàrem voler fer creant l’ens de comunicació associativa.

Fidels a aquesta consciència, amb la voluntat de superar el repte que suposa, i com una aposta estratègica en pro de la formació i de la capacitació dels responsables de comunicació del teixit associatiu, avui us presentem dues propostes concretes per tal que aquesta necessària presència als mitjans de comunicació pugui ser afrontada amb èxit. En aquest sentit hem comptat des de bon començament amb la inestimable directa i efectiva complicitat tant de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona com de Televisió de Catalunya així com de la Fundació Paco Candel i de la
Federació d’Ateneus de Catalunya, els quals han posat al nostre abast eines i recursos sense els quals no hauríem pogut afrontar la seva organització.

De l’actitud de tots plegats i del seu aprofitament dependrà que poc a poc la rica i variada realitat protagonitzada pel Moviment Associatiu Cultural sigui cada cop més coneguda i compartida.

Antoni Carné i Parramón, president de l'Ens de Comunicació Associativa

Informació facilitada per la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya, http://www.diables.cat/

Comentaris