desFOLCa't! 19è Festival de Música Popular i Tradicional de Calaf 2010



El desFOLCa’t! Festival de Música Popular i Tradicional de Calaf és un festival que entén la música d'arrel, tradicional o folk en la seva globalitat i pluralitat, des de la tradició a la innovació.

El desFOLCa’t! ofereix una programació variada, oberta i plural, que satisfà la diversitat de públic que visita i participa del Festival any rere any. Artistes i grups de renom consolidats en el panorama de la música popular i d’arrel tradicional dels Països Catalans i també de l’estat espanyol i de l’estranger; noves formacions emergents del territori català, i propostes de caire més innovador i trencador són la fórmula d’èxit de la programació musical del desFOLCa’t!, l’últim cap de setmana de juny.

A la Mostra, l’acte més singular, emblemàtic i esperat del desFOLCa't!, es donen a conèixer en un mateix escenari els grups i artistes de cada edició. A més a més, en els bars i places de Calaf tenen lloc els diversos concerts en directe dels grups més rellevants. Un seguit de tallers i activitats paral·leles complementen la programació.

Des del seu inici l’any 1992, el desFOLCa’t! Festival de Música Popular i Tradicional de Calaf compta amb una llarga i reconeguda trajectòria -premi Altaveu 2006 i premi Òmnium Cultural Anoia 2008.

Una cita obligada del calendari musical dels festivals de música popular i d’arrel tradicional dels Països Catalans.

Us hi esperem!




Per a més informació: http://www.desfolcat.cat/

Informació facilitada per desFOLCa't! Festival de Calaf, festivaldecalaf@gmail.com

Comentaris

macarró per sempre ha dit…
bon cartell a Calaf!
jaume primer ha dit…
un any recordo que va actuar a Calaf el Carlos Núñez