Àligues dels Països Catalans



El nostre company Ramon Saumell Poch ha realitzat un pòster, com podeu veure, amb totes les àligues dels Països Catalans.

El pòster te unes mides de 100 x 50 centímetres, on cada imatge en farà 10 x 10. El seu cost serà de 10'- €.

Per obtenir-ne una reproducció cal posar-se en contacte amb el seu autor a través del correu electrònic bestiaripopular@gmail.com

Comentaris

Cervera_93 ha dit…
Marc Márquez guanya el GP de la Gran Bretanya de 125cc amb Espargaró segon i Smith tercer.
--------------------------------------

Quina lluita!

Marc Márquez i Pol Espargaró són els pilots més ràpids del vuitè de litre i aquest diumenge ho han demostrat sobradament oferint un espectacle apassionant. Tots dos pilots s'han escapat d'inici i han comandat la cursa sense més oposició. El frec a frec de debò, el combat sense treva, però, ha arribat a tres voltes pel final quan els dos catalans han corregut al límit. S'han tocat, s'han avançat constantment pilotant al màxim amb una agressivitat indòmita.

A pocs revolts pel final, el de Granollers ha forçat una frenada i ha s'ha passat de llarg. Espargaró, però, ha pogut salvar la caiguda de miracle just quan estava petonejant l'asfalt i això ha brindat en safata el triomf a un Marc Márquez. El lleidatà, doncs, ha sumat la segona victòria de la seva carrera, segona de manera consecutiva després de Mugello i se situa tercer al Mundial. El nou líder del campionat, però, és Pol Espargaró amb un punt d'avantatge sobre Nico Terol. A Assen continuarà la lluita.
L'estoret mandrós ha dit…
Cervera_93 em sembla que t'has colat de blog
joan matiner ha dit…
aquest noi ha fet més per la promoció de Cervera en quatre dies que la regidoria en molts anys, que no pari!
joan matiner ha dit…
ah, i molt bonic el cartell de les àligues, sí senyor!