30 anys de Carrutxa!




Carrutxa fa 30 anys i us convida a celebrar-ho fent festa. El dia 2 de juliol comptarem amb un dels grups que tracta amb normalitat la nostra música popular i l’actualitza: el Belda i el conjunt Badabadoc.

Carles Belda, cantant i acordionista, l’heu pogut sentir en grups com Pomada o Mesclat. Els altres components han format part de Xerramequ Tiquismiquis, Dr Calypso o Dijous Paella. Plegats refan a ritme caribeny els grans èxits de la nostra música. "L'Empordà" de Sopa de Cabra esdevé un escà saborós, "la Vall del Riu Vermell" un rigui eurovisiu, "la Catximba" d'Umpah-pah un contratemps petaner i el "S'ha acabat" dels Pets una rumba lacrimògena.

Aquest concert és l’acte principal de celebració del 30è aniversari de l’entitat. La trajectòria de Carrutxa, creada l’any 1980 per un grup de joves reusencs que reivindicaven la creació de festes populars, es pot resumir en tres dècades de treball de recerca, divulgació i dinamització sobre música, festa, teatre popular, oficis, creences i vida quotidiana. En són fruits desenes d’exposicions i publicacions, centenars de xerrades i d’activitats i col·laboracions amb institucions i entitats d’arreu dels Països Catalans.

Ens agradaria molt compartir amb vosaltres la festa i la ballaruca, dissabte 2 de juliol a 2 quarts d’11 de la nit a les Pescateries Velles. Tots hi esteu convidats!

Organitza: Carrutxa

Col·laboren: Institut Municipal d’Acció Cultural de Reus - Maulets (Reus) - Caramella

Informació extreta de http://www.revistacaramella.cat/c,12125;30-anys-de-Carrutxa!

Comentaris

l'arengada ha dit…
sort en tenim d'entitats i de col·lectius com Carrutxa! per molts anys!
...i a veure quan algú pensa que una entitat com Carrutxa també es mereix la creu de sant Jordi!!!