Posada en marxa del nou portal d'Entitats de la Paeria de Cervera


Ahir dilluns 24 de maig es va fer la presentació del nou portal d'entitats de la Paeria, un espai a la xarxa de les associacions, entitats i col·lectius del municipi on poden donar-se a conèixer i difondre la seva oferta lúdica, cultural, social i esportiva.

Des del portal es pot accedir als webs de les entitats i associacions. En cas de no tenir-ne es pot posar a disposició de l'entitat un espai web i un nom de domini per tenir presència a Internet de manera gratuïta. A més des de la Paeria, s'oferirà formació perquè cada entitat pugui fer-se la seva pàgina i portar-ne el manteniment.



En un principi el portal ja té incorporat un directori d'entitats amb les dades de cadascuna. Per sol·licitar el nou espai web, només heu de presentar una instància genèrica al registre de la Paeria o bé fer el tràmit telemàticament des d'aquest web.

El nou portal estarà accessible a la secció "Viure a Cervera". També hi podeu entrar clicant aquí.

Informació extreta de la web de la Paeria de Cervera, http://www.cerverapaeria.cat

Retall de premsa extret de la revista 'Paeria', juny 2010.

Comentaris

Penso que és un error creure que les entitats han de tenir una agenda pròpia per no coincidir els actes d'unes amb el que fan les altres. Sóc de l'opinió que el que s'ha de fer és una agenda única de tot el que es fa a Cervera.

A més de les activitats que fan les entitats, hi ha moltes altres que no les organitzen les entitats i que també s'han de tenir en compte a l'hora de programar-ne alguna de nova. Cervera ha de tenir una única agenda, accessible a tothom, on aparegui el que fan les entitats, però també les competicions esportives, les activitats organitzades per la Paeria, pel Consell, pel Museu, la Biblioteca,...

Si no ho fem així, si no tenim coneixement de tot el que es fa a Cervera, si sols tenim un coneixement parcial, ens continuarem xafant els uns als altres.
Ramon Royes ha dit…
Estic totalment d´acord amb el Carles Sala. Seria bo fer una proposta de gestió d´una agenda cerverina amb tots els actes. A Projecte Cervera estem treballant per trobar-hi una solució però no ho podem fer sols. Seria molt positiu unificar esforços entre tots els interessats i trobar una solució definitiva amb el compromís de les entitats i associacions diverses per tenir un correcte manteniment. Si entre tots logrem solucionar aquest tema serà un èxit de tots en benefici de tots. Seria possible organitzar una trobada amb el màxim nombre d´entitats i associacions possible?
Va gent, entre tots ho farem tot!
Ramon Royes
Fan de l'AGENDA CARRANQUERA ha dit…
Tenim una agenda fantàstica i molt complerta que és l'agenda de LO CARRANQUER!
Al meu parer tan el portal com la web la trobo "freda" i poc "acollidora" a cop visual. Si entrem en detalls alhora de fer-la servir es bastan enrevessada i poc aclaridora no es distingeix "el grà" de "la palla".
Folk i Torres ha dit…
A la web de la Paeria a la pàgina d'inici hi ha dos agendes, una de gràfica i una de provisional en un document de text. No se'n podria fer una de sola?
Pensem una mica en la gent que ha de consultar la web i posem-ho fàcil.
no sé pas si ho arreglarem... ha dit…
lo de les dues agendes que hi ha a la web de la Paeria és un misteri, jo tampoc ho entenc massa, tampoc costa tant fer-ne sols una, i més si tens les dades per omplir-la
pere botero ha dit…
que l'agenda de la Paeria funcioni és una qüestió que depèn exclusivament de la Paeria, si posen gent que l'actualitzi funcionarà, si és com ara no ho arreglaran mai. el paper de les entitats en tot cas ha de ser de col·laboració. però el primer que s'ha de fer és crear quelcom que funcioni, i de moment no és el cas
el món s'acaba! ha dit…
a la pàgina de la Paeria hi ha una agenda de quadrets en la que hi ha coses fins el 6 de juny, després no hi ha res!
Jordi ha dit…
El portal d'entitats el que preten es precisament de fer una agenda única. Cada entitat publica un acte a la seva agenda, i automàticament va a la general del portal. Mireu com a exemple l'agenda de Sant Cugat, la web està feta amb la mateixa eina.

http://www.santcugatentitats.net/