Disponibles els cartells i la resta de materials per a la rebuda de la Flama del Canigó


Des d'aquest dilluns ja es troben disponibles a Òmnium Cultural tots els materials sobre els Focs de Sant Joan i la Flama del Canigó. A través del següent formulari, podeu consultar i encarregar tots aquells materials que us interessin.

Com sempre, podreu trobar cartells muts, postals amb el missatge, tríptics informatius, adhesius, punts de llibre o bandes pel cotxe. Enguany, i per tal d’ajustar el pressupost, s'ofereixen de manera gratuïta les primeres cinquanta unitats de cartells, postals o tríptics, i a partir d’aquesta quantitat tindran un preu simbòlic.

Més enllà, també podeu demanar materials que a vegades costen de trobar, com ara torxes de cera o quinquers / fanalets per a transportar la Flama del Canigó.

Cal destacar que enguany s'ofereixen diferents models de samarreta, unes a preu mòdic amb la imatge de l’any passat, i un altre model amb el disseny d’aquesta edició. Les samarretes són de diferents talles i compten amb models de noi i noia.

Les comandes podran passar-se a recollir per la seu nacional d’Òmnium Cultural o bé us les poden fer arribar per missatgeria on i quan us vagi millor (a càrrec vostre).

Finalment, si voleu conèixer totes les novetats sobre la Flama del Canigó 2010 us recomanem que aneu seguint l'actualitat de la Flama a http://www.flama.cat on trobareu coordinada tota la informació per enguany d'aquesta festa embemàtica dels Països Catalans.

En qualsevol cas, podeu posar-vos en contacte amb Òmnium Cultural a través del correu flamacanigo@omnium.cat

Informació extreta de http://flamadelcanigo.omnium.cat/ca/noticia/disponibles-els-cartells-i-la-resta-de-materials-per-a-la-rebuda-de-la-flama-del-canigo-4137.html

Comentaris

Frodo ha dit…
aquest any per sant joan a Cervera actua la colla infantil? per cert, amb la nova normativa com ha quedat el tema de les colles infantils?