Després de la Fira... les eleccions del Barça!


El precandidat a la presidència del FC Barcelona Sandro Rosell farà aquest diumenge 23 de maig a Cervera el primer acte electoral a les terres de Lleida.

L'acte tindrà un format de xerrada-col.loqui amb els assistents i serà a les 10 del matí a la sala d'actes de la Universitat de Cervera. L'entrada serà lliure i es prega puntualitat donat que l´aforament serà limitat. Al final se servirà un esmorzar pels assistents.

Informació facilitada per la Penya Blaugrana de Cervera i Rodalia

Comentaris

Cal Raccioné ha dit…
Només faltava això, amb tot de respecte pels organitzadors, on és aquí la cultura popular ??????
joan matiner ha dit…
com què no ha de veure res? totes les entitats fan eleccions i canvien de cap de colla...
Calamunda ha dit…
Jo aquest paio el veig un fill del papà, mes fals que un duro sevillano i amb ganes de forrar-se a costa del Barça.

Raccioné que te que veure la cultura popular i la penya blaugrana? no entenc el teu comentari
carranquera ha dit…
jo trobo que està bé que hi hagi una mica de varietat en les notícies, dóna més vidilla al bloc
el cris ha dit…
Trobo molt bé,que una noticia d'una entitat cerverina surti en el nostre blog.
Trobo molt bé també que lo carranquer sigui un altaveu de les activitats que es fan en la nostra estimada Cervera.
Ramon Royes ha dit…
Hola a tots,
m´agrada veure que les nostres notícies generen comentaris. Com sempre, siguem positius. Aquesta és una bona oportunitat de veure d´aprop a una persona que és possible que dirigeixi el FC Barcelona els propers anys. Ens ha costat molt que vingui a Cervera però l´hem convençut. A la província de Lleida només anirà a La Seu, Balaguer i Lleida, ademés de Cervera. Després ens queixem que a Cervera no tenim prou protagonisme. És una activitat diferent que trobo força interessant, independentment de si aquesta persona et cau bé o no, crec que pot ser una experiència molt enriquidora. També dependrà de la capacitat de cadascú per estar obert i apendre. Per exemple pels joves que tinguin pensat estudiar marketing o professionals d´aquest camp, és una oportunitat de veure en directe com es planifiquen aquests actes. Penseu que la premsa i moltes organitzacions de tot tipus van al darrere d´aquesta persona perquè els atengui i els fagi conferències. A Cervera ho podem veure aquest diumenge...amb esmorzar al final.
Salut.
Ramon Royes
Anònim ha dit…
Es una entitat cerverina i a vegades col•labora amb Carranquers deixant-nos el local
Raccioné ha dit…
Per això he dit amb tot el respecte pels organitzadors. La majoria ja sabeu la meva postura vers el món del futbol, per tant a mi, particularment, i tractant-se de les eleccions d'un club de fora la ciutat i per tot el que vol dir, mi fa nosa en aquest blog i ja està, res més. És una opinió com una altra de les moltes que hi ha en aquest blog i suposo que a molts no els hi agradarà i a d'altres pot ser si, que hi farem. Bona nit.
joan matiner ha dit…
si fos una notícia del Madrid segur que no hagués dit res, hi ha coses que s'empeguen...
els fànatics al riu ha dit…
El Barça pel que representa i pel que ha representat és de tot Catalunya no només de Barcelona, es dels Barcelonistes no dels Barcelonins.

Si una entitat de Cervera, organitza un acte, hi és respectuós amb la gent que ho envolta, crec que la gent de Lo Carranquer fa bé de incloure-ho. Cal obrir la ment i no ser tant tancat, que així ens va a la Segarra, El Ramon Royes sempre diu cal ser positius!!!

Visca el Barça i visca Lo Carranquer lliure!
Anònim ha dit…
Dades objectives:
Eleccions del Barça: 10 comentaris.
Benvolguda gent del foc...: 0 comentaris.
benvolguda demagògia ha dit…
el tema de fons no són les eleccions del Barça...
Cal Raccioné ha dit…
Es que hi ha coses que no cal comentar-les i una és aquest personatge de la pajarita, per culpa de gent com ell i eurodiputats catalans incompetents com ell han provocat tot aquest merder.
Tot això demostra fins on hem arribat que el futbol passa pel damunt de moltes coses i crec que tenir que canviar actes per que hi ha un Barça-Madrid és molt trist.
Un gran personatge del segle XX, va dir; La religió és l'opi del poble, jo dic al segle XXI; el futbol és l'opi del poble.
I em sap greu a qui no li agradin els meus comentaris, però jo penso així.
no ve d'un pam ha dit…
Karl Marx va néixer el 1818 i va morir a Londres el 1883. Tant una data com l'altra pertanyen al segle XIX...
Anònim ha dit…
Estaria d'acord amb el fet que actualment del tema del futbol... potser se'na fa un gra massa en general, ara bé, em sembla que qualsevol activitat que organitzi una entitat de la ciutat està bé de donar-la a conèixer (fins i tot també en blocs de tipus cultural, com aquest), pq. potser a vegades som una mica "sectorials", i a més, cal ser conscients que el Barça mou a molta gent (tot i que hi ha hagi gent com jo que no ens entusiasmi del futbol). Per tant, alegrem-nos de què a la nostra ciutat es facin tot tipus d'activitats (com més activitat hi hagi a la ciutat, millor per tots!!!), i si us plau, jo també sóc del parer de deixar de ser tan crítics en algunes qüestions i d'una vegada per totes ser POSITIUS!!!

Merci Penya B., Bloc Lo Carranquer i ENDAVANT CERVERA!!
El dimoni Cucarell ha dit…
Per cert, i pel que fa referència al futbol, o al Barça més concretament: la seva gran acceptació i el seu constant seguiment el fa una de les màcimes expressions actuals de "cultura popular", com a fenomen de masses que és.

Potser el Raccioné volia desmarcar el futbol del terme "tradicional". Fins i tot aquí podria ser discutible l'exclusió, perquè el fenomen de l'afició als esports, o al Barça més concretament, ja es remunta a principis del segle XX. Certa tradició no em negareu que ja existeix!
Anònim ha dit…
L'Atlètic de Bilbo es un equip de futbol ben tradicional i amb costums ben arrelades, que ja formen part de la cultura del poble.

http://www.athletic-club.net
Anònim ha dit…
Éxit de públic. Un munt de gent que va matinar el diumenge.
jaume primer ha dit…
I l'esmorzar què?
Anònim ha dit…
El típic, servit per Cal Colom. Bé. Crec que n'hi va haver per tothom. El que no sé és si tot això ho paga el Sandro... o la Penya... No sé.
un pretorià ha dit…
O el Luigi i el Bartu...