XXI Fira de teatre de Titelles de Lleida 2010


Els dies 29, 30 d'abril, 1 i 2 de maig de 2010, tindrà lloc la 21a Fira de Teatre de Titelles de Lleida, organitzada pel Centre de Titelles de Lleida i patrocinada per l'Ajuntament de la ciutat. Un any més, el fantàstic món dels titelles inundarà els carrers, places i teatres de la ciutat. Lleida torna a ser la capital dels titelles omplint d'espectacles infantils, familiars i per a públic adult, tots els racons de la ciutat.

El seu propòsit ha estat, des d'un principi, arribar a ser una plataforma de mercat per a la professió titellaire, i així mateix, de divulagació artística, sense menysprear el valor festiu que comporta la presència del públic als espectacles.

Enguany la Fira acollirà un total de 30 espectacles i 100 actuacions i comptarà amb la presència de més de 100 programadors.

Lleida es converteix en el marc idoni i punt de trobada i de contacte entre companyies i programadors. La Fira doncs, esdevé una necessitat, tant pel públic lleidatà com pels mateixos professionals del sector.

Així mateix, a l'entorn a la Fira s'han organitzat diferents esdeveniments i activitats paral·leles com la 10a Fira del Llibre de les Arts Escèniques, exposicions, presentació de llibres, espais de reflexió, tallers de titelles per als més menuts... desitjant desvetllar l'interès i la participació popular.

Per a més informació: http://www.firatitelles.com/

Comentaris