Solc 2010


Un any més s'està preparant el cicle de música tradicional al Lluçanès, tres mesos farcits de concerts, tallers i actuacions.

La 18a edició del Cicle, organitzat per l'Associació Solc, Música i Tradició al Lluçanès, amb la participació del Consorci del Lluçanès s'inaugurarà el diumenge 2 de maig amb l'actuació d'Urbàlia Rurana, coincidint amb la Fira de la Transhumància de Santa Creu de Jutglar.

El Cicle, en el que hi participen activament un gran nombre d'entitats del territori, clourà el dia 1 d'agost amb l'esperat lliurament de la Panera del Solc, entre d'altres. De les actuacions musicals cal destacar els concerts de La Romàntica del Saladar i La Coixinera, així com la formació castellana Vigüela i la basca Korrontzi, que aquest any animaran el Solc d'Allà Enllà a Olost. A més a més, aquest any hi haurà tallers de ball i danses a Sant Bartomeu del Grau, La Torre d'Oristà i Olost. En moltes de les actuacions hi trobareu La Taverna del Solc, un espai on tastar licors dels Països Catalans i gaudir d'altes productes del Solc.

Per a més informació: http://www.solcllucanes.cat/

També podeu contactar amb: solc@consorci.llucanes.cat i solc@pangea.org

Comentaris