Quatre lleidatans, a la segona edició de 'Casal Rock'






La nova generació d'avis rockers torna dimarts a TV3 amb un marcat accent lleidatà. Quatre participants de Ponent són entre els vint cantants que formen aquesta segona edició de Casal Rock, el programa de gran èxit de TV3. La soprano Mercè Orts i la contralt Anna Vidal, totes dos de Cervera, compartiran escenari amb la soprano Rosa Pons i el baix Josep Pont, tots dos de Tàrrega. Els quatre lleidatans tenen, com la resta de participants, més de setanta anys i moltes ganes de viure. Tots ells, que ja fa cinc mesos que s'entrenen junts a Can Felipa, al Poblenou de Barcelona, hauran de superar nous reptes, com cantar en anglès i defensar un repertori sota l'atenta mirada de més de 1.500 fans.

Com en la passada edició, Marc Parrot serà el pacient professor que intentarà perfeccionar la tècnica d'aquests atrevits avis.

Informació extreta de http://www.segre.com/noticies/detall-de-la-noticia/article/quatre-lleidatans-a-la-segona-edicio-de-casal-rock/980/

Imatge extreta de http://blogs.ccrtvi.com/casalrock

Vídeo extret de http://www.tv3.cat/videos/2695970/Els-avis-del-Casal-rock-a-Londres

Comentaris

mapamundi comarcal ha dit…
Dos de Lleida,i dos de la catalunya central!
targarí de txirona ha dit…
és curiós que siguin dos de Tàrrega i dues de Cervera... casualitat o quelcom volgut? aflorarà al llarg dels capítols la rivalitat ancestral entre les nostres poblacions???
Terra de ningú ha dit…
Dos de Lleida, i dos de la SEGARRA!
fum-li fort ha dit…
dos de la ciutat de la presó i dos del poble amb titol de ciutat
anònim ha dit…
Ara deixaran de ser llicsons i passaran a ser presoners!