Els Margeners de Guissona guanyen la Beca 'Castells' amb un projecte per integrar persones invidents en el món casteller



El projecte de Margeners de Guissona, 'Compartim Sensacions', que vol facilitar la integració de les persones invidents en el món casteller, ha estat guardonat amb una beca Castells, de 3.000 euros, que atorga cada any la revista “Castells”. El projecte vol donar eines per treballar amb persones invidents en un assaig i la colla de Guissona, fins i tot, ha dut a terme un assaig pilot (a les imatges) on es va treballar amb els ulls tapats, simulant les sensacions que poden tenir les persones invidents. A més, aquesta iniciativa compta també amb el suport de la ONCE.

El lliurament de la beca va tenir lloc el passat diumenge, durant la quarta edició de la Nit de Castells, que organitza la mateixa revista, i que va convocar a Terrassa més de 300 persones vinculades amb el món casteller. Entre les autoritats, a més de Jordi Pujol, també va assistir a la celebració el conseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras; el director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional de Catalunya, Ramon Fontdevila; el secretaria de Mitjans de Comunicació, Carles Mundó; el president de la Coordinadora de Colles Castelleres, Miquel Botella o el president de l’APPEC, Lluís Gendrau, entre altres.

Informació i imatge facilitada pels Margeners de Guissona, margenersdeguissona@yahoo.es

Comentaris

ulleres de cul d'ampolla ha dit…
La foto que surt un margener,amb els ulls tapats,diria que es la Marga!