L'ICIC organitza la trobada internacional Meet Catalan Folk per promocionar els grups catalans d'aquest gènere musical


Els dies 18 i 19 de febrer l’Institut Català de les Indústries Culturals organitza la trobada professional Meet Catalan Folk. Aquesta iniciativa donarà a conèixer el folk català a 50 programadors i professionals del sector musical català i a una quarantena provinents de fora de Catalunya.

L’esdeveniment es portarà a terme a l’Auditori de Catalunya, on es faran les actuacions musicals d’una desena de grups i on s’habilitarà un espai perquè els professionals puguin entrar en contacte amb els representants dels músics i amb els programadors estrangers assistents.

Les actuacions previstes al Meet Catalan Folk són: Miquel Gil & Manel Camp Trio, Coetus, Orquestra Àrab de Barcelona, Silvia Perez & Ravid Goldschmidt, Llama, Carles Dénia i la Nova Rimaire, Lídia Pujol, Eduard Iniesta, Marcelo Mercadante, El Pont d'Arcalís, Kaulakau, Botifarra, Sol i Serena i Viotrònica.

El Meet Catalan Folk compta amb la col·laboració del Mercat de la Música Viva de Vic, la Fira Mediterrània de Manresa, el Festival Tradicionàrius i l'Auditori de Barcelona.

Informació extreta de la web del Departament de Cultura

Comentaris

jaume primer ha dit…
què hi fa el mocador de la colla?
joan matiner ha dit…
potser l'han comprat a la Infantil...