L'ajuntament de la Seu obre a la participació ciutadana l'elaboració del programa de la Festa Major 2010

La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell que encapçala Mireia Pellicer està portant a terme des d'ahir dimecres una enquesta dirigida a tots els ciutadans urgellencs sobre l'elaboració del programa d'actes de la Festa Major 2010 amb l'objectiu de “fer-la més participativa i al gust de tothom”.

L'enquesta, que s'està realitzant telemàticament des del web municipal www.laseu.cat , ja hi han participat 150 persones, les quals han respost les deu preguntes que s'hi formulen.

Entre d'altres, els ciutadans podran opinar sobre què és el que més els hi agrada de la Festa Major de la Seu, així com què és el que menys. També es vol saber si els urgellencs estan disposats a pagar per algun dels concerts que s'hi fan i quin import.

L'enquesta també demana quin dos grups musicals, d'entre sis propostes diferents, agradaria que actuessin per la Festa Major. El sondeig també permet fer propostes musicals diferents a les proposades.

Respecte a la ubicació de les atraccions infantils al centre de la ciutat, es demana si convindria o no separar-les de les atraccions dels adults.


Photobucket

L'enquesta també vol saber l'opinió dels ciutadans de la Seu respecte quins dies agraden més per celebrar la Festa Major: de divendres a dimarts o de dimecres a diumenge.

També s'obre la possibilitat que qui ho desitgi pugui formar part de la Comissió de Festes. En cas afirmatiu, tothom pot deixar les seves dades (nom, telèfon i email) o enviant un correu electrònic a festamajor@aj-laseu.cat

Per últim, els ciutadans poden aportar alguna idea sobre la programació de la Festa Major.

Imatge extreta de http://www.altairblog.com/files/images/CNV00008.jpg

Informació facilitada pel Ramon Prats i extreta de la web de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell

Comentaris

Anònim ha dit…
seria interessant fer quelcom semblant a Cervera
Anònim ha dit…
Crec que tal com està la Paeria actualment, això sigui quelcom impossible.
Anònim ha dit…
Potser també és la manera de treure's de sobre responsabilitats: "ho ha decidit el poble, si surt un nyap de festa nosaltres no tenim la culpa"
A mi em fa aquesta impressió això de que demanin tant la participació ciutadana. Ara que no saben que fer ni tenen calers ens demanen opinió.