Convocat el 3er Concurs de Maquetes "Sons de la Mediterrània"


La 13ª Fira Mediterrània de Manresa, el Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia i el Grup editorial Enderrock convoquen el tercer Concurs de Maquetes Sons de la Mediterrània, adreçat als grups o solistes que presentin propostes de folk i de música d’arrel de la Mediterrània, en català o bé instrumentals.

La recepció de propostes es tancarà el 31 de maig del 2010. De totes les propostes rebudes, se n’escolliran quatre, que passaran a la fase final. Els grups o solistes que hi participin hauran de presentar les propostes al correu electrònic i registrar-se a la web www.concurssons.

El jurat aplegarà un nodrit grup de professionals i especialistes musicals a la ciutat de Manresa on se celebrarà la fase final tot coincidint amb la 13ena edició de la Fira Mediterrània. El grup guanyador obtindrà un campanya de publicitat de 3.000 euros € a la revista Sons de la Mediterrània i a l’emissora iCat fm, la gravació d’un disc i contracte discogràfic, la promoció a la revista Sons de la Mediterrània, i una gira de cinc actuacions.

Informació extreta de la web del CPCPTC

Imatge extreta de http://www.valerio.com.br/museu/fotos/imagem%2043p.jpg

Comentaris