Es presenta el llibre 'Els tresors de Joan Amades. La col·lecció d’imatge impresa de l’Arxiu Joan Amades'


El director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana (CPCPTC), Ramon Fontdevila, i el director editorial d’Ara Llibres, Gerard Birbe, presentaràn dilluns el llibre 'Els tresors de Joan Amades La col·lecció d’imatge impresa de l’Arxiu Joan Amades'. A l’acte hi intervindran també els coordinadors del llibre Josep Mañà i Ramon Vilar.

El llibre ha estat editat conjuntament pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació i l’editorial Ara Llibres, coincidint amb l’Any Amades i en motiu de l’exposició 'Imatgeria popular. La col·lecció d’imatge impresa de l’arxiu Joan Amades'. D’aquest llibre-catàleg, profusament il·lustrat -com correspon a la temàtica- se n’han imprès 1.000 exemplars.

El volum presenta tres parts. Una miscel·lània amb articles de Francesc Fontbona, Lluís-Carles Busquets, Immaculada Socias, Jan Grau, Francesc d’Assís López, Jaume Pujagut, Josep Crivillé, Glòria Ballús, Ramon Vilar, Josep Mañà i Antoni Anguela. Una segona part, que és una cronología de Joan Amades, i la tercera, que són els textos de l’exposició.

Dia: Dilluns 21 de desembre de 2009.
Hora: 7 de la tarda.
Lloc: Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. Sala d’actes. Palau Marc. Rambla de Santa Mònica 6-8. Barcelona.

Informació facilitada per anyamades@joanamades.cat

Comentaris