El Ministeri d'Indústria no tindrà enllestida la transposició de la directiva europea del foc dins el termini fixat


El Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana ha publicat avui aquesta nota de premsa en la seva pàgina web:

El 4 de gener era la data senyalada per la Unió Europea per tenir redactat el text, que ha de tenir en compte les al·legacions formulades des del grup de treball que integra la Generalitat de Catalunya (Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana del Dep. de Cultura i Mitjans de Comunicació i Dep. d’Interior, Relacions Institucionals i Participació), Associacions Municipalistes (ACPC i FMC) i associacionisme (Federacions de diables i dimonis, del bestiari i del balls de diables centenaris amb parlament).

El “Ministerio de Industria” no podrà complir el calendari previst a causa de les modificacions que s'han de negociar i incloure a la normativa, però considera que amb el període cautelar d’implementació que disposa tindrà temps d’aprovar el nou “Reglamento de Cartuchería y productos pirotécnicos”

Des del CPCPTC allò que més incertesa desperta és el redactat final de les al·legacions trameses. En qualsevol cas, des del Centre ja hem començat a treballar amb l’associacionisme per tal d’iniciar immediatament la formació dels futurs “Ciutadans reconeguts com a experts” (CRE) tal i com reclamarà la nova normativa.

Imatge: http://media.photobucket.com/image/rellotge%20dal%2525C3%2525AD/LeelaRelatsCatala/RellotgeDali.jpg

Comentaris