El bus del FC Barcelona 'Campions 2009' visitarà la Segarra

Els títols que ha aconseguit el FC Barcelona en aquest històric 2009 pertanyen a tots els barcelonistes. El club vol que tots els aficionats participin en aquests èxits mentre celebren els 110 anys d’història de l’entitat. Amb aquest objectiu, el dia 30 de desembre comença una rua per tot el territori català.

Bus 'Campions 2009'

Els trofeus s’exposaran al Bus 'Campions 2009', on tothom que vulgui es podrà fotografiar amb les copes aconseguides i rememorar aquest fantàstic any amb les millors imatges. Aquesta iniciativa té com a finalitat recordar i compartir els més de cent anys d’història blaugrana amb tota l’afició del Barça repartida arreu del país, posant especial èmfasi en les copes aconseguides aquest 2009.

L’exposició està integrada en un autobús especial, amb un espai interior de 45 m2, que ha estat modificat i guarnit amb colors i elements blaugrana per a l’ocasió. Uns cilindres lluminosos indicaran l’entrada a l’autobús i en cas de pluja s’hi habilitaran unes carpes.

El 14 de gener, a Guissona i Cervera

El Bus 'Campions 2009' començarà el recorregut el proper dimecres 30 de desembre al Camp Nou i posteriorment continuarà l’itinerari, en horaris de matí i tarda, per les capitals de les 41 comarques catalanes i algunes poblacions de les comarques que tinguin més socis del club. L’exposició itinerant també viatjarà fins a la Catalunya Nord, concretament a Perpinyà. La ruta finalitzarà el recorregut al mateix Camp Nou el cap de setmana del 3-4 d’abril, coincidint amb el partit de Lliga de la jornada 30 que enfrontarà el FC Barcelona amb l’Athletic Club de Bilbao.

El Bus 'Campions 2009' passarà per la Segarra el dijous 14 de gener: al matí a Guissona (de 10 a 2), i a la tarda a Cervera (de 5 a 9).

Informació extreta de http://www.fcbarcelona.cat/web/catala/noticies/club/temporada09-10/12/n091229108553.html

Imatge Champions League: http://tiroalangulo.files.wordpress.com/2009/05/campeones-barca.jpg

Comentaris

pim pam ha dit…
a on arribat el tema del Barça els darrers anys que quan programes un acte o una reunió s'ha de mirar que no coincideixi amb el futbol, sinó fracàs segur
el rei de copes ha dit…
per quan l'autobús amb totes les copes de l'equip de futbol sala de Carranquers???
Rònald ha dit…
No es possible de fer un bus amb les copes del futbito carranquer... No hi caben!!

Jajaja

Dijous partit!!! Necessitem la calor de la graderia, que al polivalent fot molt de fred
tot guanyat, tot per guanyar ha dit…
Fa un temps es donava trofeu a tots els participants. Així que pel cap baix devem tenir uns 10 trofeus... Qui diu que no podem fer un autobús???