Curtmetratge del Torneig Seyart Ciutat de Cervera de bàsquet en cadira de rodes


El proper dimarts dia 22 de desembre a les 7 de la tarda i a la Sala Francesc Buireu de Cervera es presentarà el curtmetratge del Torneig Seyart Ciutat de Cervera de bàsquet en cadira de rodes. Es tracta d´un espectacular curt filmat durant la darrera edició del torneig d´aquest any. Segons els organitzadors, l'empresa cerverina Seyart i la Penya Blaugrana de Cervera, l'objectiu és promocionar aquest esport i el torneig però sobretot transmetre valors com l'esperit de lluita i superació de les adversitats, el respecte per rival, l'acceptació de la fustració que provoca la derrota, el treball en equip, l´honestetat i la solidaritat.

Aquest DVD es podrà adquirir el mateix dia de la presentació, un cop acabat l'acte, a un preu de 3 euros i també durant aquestes festes en diverses botigues de Cervera. Els beneficis d'aquestes vendes es donaran íntegrament i a parts iguals a Creu Roja de Cervera i a Cáritas Interparroquial de Cervera.

En aquest mateix acte s´entregaran els premis del concurs de dibuix que es va convocar en motiu del torneig. Entre els premis hi ha samarretes signades per jugadors del FC Barcelona i també una samarreta signada pel pilot cerverí Marc Márquez entre molts més premis.

Clica aquí per veure el curmetratge.

Comentaris