Fan donació d'un local a l'Associació de Familiars i Malalts d'Alzhéimer de Cervera


L'Associació de Familiars i Malalts d'Alzheimer i altres malalties neurodegeneratives de Cervera va acceptar el passat 10 de novembre, en l'assemblea general extraordinària convocada al respecte, la donació d'un local d'uns 300 m2 de superfície situat a l'avinguda Catalunya, propietat de Josep Valls.

El prop de vint socis i sòcies presents a la reunió van acceptar per unanimitat la proposta, així com les condicions sol·licitades pel donant per a fer-se efectiva, que són principalment la destinació exclusiva del local per a les activitats adreçades a malalts d'Alzheimer i d'altres malalties neurodegeneratives, i com a seu de l'associació, la instal·lació en algun espai d'aquelles dependències d'imatges i records del propi Valls, i el compromís de publicar les seves memòries i de dedicar-li un dia quan hagi traspassat. Valls serà també nomenat soci d'honor i participarà en l'acte públic que l'associació s'ha compromés a dur a terme properament a la Paeria.

El mateix Josep Valls ha expressat també la seva satisfacció per poder "fer una cosa bona, ja que cada cop hi ha més malalties mentals". El donant ha explicat que la cessió serà a perpetuïtat, tot i que, en cas que algun dia deixi de destinar-se a les activitats de l'associació en benefici dels malalts mentals i els seus familiars, el local passi a ser propietat de l'ajuntament.

Font: 'La Veu de la Segarra', 13 de novembre de 2009

Imatge: http://ascadacr.files.wordpress.com/2009/04/alzheimer1.jpg

Comentaris

Raccione ha dit…
Encara hi ha Robin Hoods al món. Tot i això espero que no passi mai a mans de l'ajuntament, segurament que el tirarien a terra per fer-hi un túnel, una assera....
astarot junior ha dit…
VISCA LA DEMAGOGIA!