La cafeteria-llibreria 'Tastalletres' ja fa 5 anys!



Al Tastalletres el proper mes de novembre estem de Festa: fem 5 anys!!!

MOLTES GRÀCIES a tots i a totes que ens heu acompanyat en aquest camí.

Gràcies al Blai, l’Aisha, l’Assana i a la Marina pel relat dels seus contes, a la Yolanda de las Heras per fer-nos agafar gust a la lectura.

Gràcies a l’Isabel Valverde, al Josep M. Poblet i al Gimondy pels seus poemes.

Gràcies al Joan Trigo, a l’Antoni Dalmau, al Jordi Bibià, a l’Assumpta Montellà, a l’Alexandra Cuadrat, al Carles Porta, al Josep Bou, al Víctor Alexandre i l’Isidor Cònsul, a l’Arcadi Oliveres, a la Núria Llopis, a la Patricia Gabancho i la Dolors Sarries, a la Mari-Pau Cornadó, la Rosa Fabregat i l’Albert Turull, al Joan Pinyol, al Màrius Serra, a l’Eugeni Rius, al Toni Sala, a la Mercè Torrentallé, a la Mireia Rubio, al Ramon Usall, al Feliu Formosa i l’Antoni Clapés, al Martí Gironell, a la Teresa Roig, al Miquel Àngel Bergés i Josep Maria Cazares, al David Colell, al Josep Ignasi Revés i al Pere Cardús per donar-nos l’oportunitat de llegir els seus llibres i fer-nos somiar.

Gràcies al Joan Porredon, a la Pilar Palos, al Xavier Badia, a l’Emi Camps, a la Mercè Serra, a la Judith Vazquez, a la Teresa Blasco, la Joana Castellà, a la Dolors Caelles, al Pere Boix, a la Sandra Morera, a la Montse Artés, a les nostres estimades iaies, a la Lourdes Rué i l’Albert Carreras, a la gent de l’Art de la terra, al Sebastià Caus, al Josep Rubí, al Sebastià Jordà, l’Alfonso Alonso i la Teresa Morros per fer-nos estimar l’art.

Gràcies al Grup Lautari, al Comandante Rock i la Núria Mas i el seu acompanyant per fer-nos vibrar amb la seva música.

Gràcies a la Roser pel logo, al Ton pels seus dibuixos i per les seves idees, a la Coni pel seus viatges, al Casal de la Gent Gran per cedir-nos el seu espai, al CMC per comptar amb nosaltres, a la Carme pels seus dissenys, als que ens heu donat un cop de mà per Sant Jordi i per l’Aquelarre i a tots i totes que en un moment o altre ens heu ajudat en aquest recorregut.

I MIL GRÀCIES a tots i a totes que heu confiat en nosaltres com a clients i clientes del Tastalletres, sense vosaltres això no seria possible.

TASTALLETRES

Informació facilitada per TASTALLETRES, info@tastalletres.com

Comentaris

Lo Carranquer ha dit…
Per començar, el dijous 5 de novembre, presentarem el llibre “AL VOSTRE GUST” càrrec de les seves autores Tana Collado i l’Àgata Olivella.

Aquesta vegada, però, ho farem tot sopant un pic- pica al restaurant Gran Cafè amb el preu de 10 euros i cal que t’apuntis amb antelació (abans del 3 de novembre) trucant al nostre telèfon 973 531223 del Tastalletres.
tempus fugit ha dit…
Com passa el temps!!!
Lo Carranquer ha dit…
Taller de contes per a infants de 6 a 9 anys
-----------------------------------------

Els dissabtes al matí els nens i les nenes de 6 a 9 anys podran gaudir de mil històries, en un taller que organitza Yolanda de las Heras per segon any consecutiu a la cafeteria llibreria Tastalletres.

Horari: 10.30 a 12 h
Lloc: Tastalletres
Preu mensual: 10 euros (inscripcions al 973 53 12 23)
Organitza: Tastalletres