IV Jornades 'Reviure el Patrimoni' al Museu Comarcal de Cervera



Dins el marc de celebració del 650è aniversari del Naixement de la Generalitat, el Museu Comarcal de Cervera dedicarà la jornada 'Reviure el patrimoni' a la conceptualització i gestió del patrimoni intangible, amb una especial atenció a aquest fet que es commemora i que va tenir la vila de Cervera com a seu d’unes Corts que la historiografia apunten com a fonamentals per a la consolidació de la institució de la Generalitat de Catalunya.

'Reviure el patrimoni' és una jornada tècnica que anualment organitza el Museu Comarcal de Cervera i que pretén debatre aquells aspectes patrimonials que tenen una especial rellevància a la comarca però que permeten, al mateix temps, establir discussions més àmplies sobre les polítiques patrimonials vigents.

Informació facilitada pel Museu Comarcal de Cervera, museu@museudecervera.cat

Comentaris

Calamunda ha dit…
A veure si els nostres paers aprofiten que el govern es reunirà el desembre a Cervera, per demanar quelcom mes que bones paraules.

I una bona remodelació o un bon arranjament del monument de la Generalitat no estaria gens malament, i que tornin a plantar l'arbre de Gernika com a mostra d'agermanament amb el poble basc.
serrallonga ha dit…
i que al monument posin senyeres noves i les canviïn de tant en tant (i aquest tema serveix també pel camp de futbol, que fan pena les banderes que hi ha a l'entrada!)
tallaferro ha dit…
ja posats en tema de senyeres per la festa major se'n podria fer més promoció perquè els cerverins la posin al balcó, doncs cada any n'hi ha menys o almenys a mi m'ho sembla