Diners i consciència


Heu preguntat alguna vegada al banc o caixa que en fan dels nostres diners? Saps en què inverteixen perquè donin més interessos del que val el diner, sobretot quan els diners són a plaç fixe? Deixant de banda el que anomenen obra social, que és només una molt petita part dels diners i els obliga la llei a les caixes. Podem posar els diners en un lloc on sabem que en fan d'ells?

Us heu preguntat mai perquè hi ha més de 30 guerres permanenment al món? Saps que Espanya ha passat del 7è. al 6è. país que més armament produeix actualment del món. És un gran negoci. A l'Àfrica subsahariana no hi ha ni un sol pais que fabriqui armes. Podem tenir els diners en un lloc on s'aposta per l'humanitat ?

No tots els bancs són iguals. La banca ètica és transparent.

D'això i més ens en parlarà en Joan Antoni Melé, qui va treballar molts anys en una caixa i actualment és el director de Catalunya i Balears d'un banc ètic.

No us ho perdeu: divendres 30 d'octubre, a 2/4 de 9 del vespre, al Casal de Cervera.

Informació facilitada per la Xarxa d'Inter-Canvi, http://intercanviem.blogspot.com/

No. No acceptis l'habitual com una cosa natural. Perque en temps de desordre, de confusió organitzada, de humanitat deshumanitzada, res té que semblar natural. Res té que semblar impossible de canviar.

Bertolt Breccht

Comentaris