Fotos guanyadores del Concurs de Fotografia del 15è aniversari

Els guanyadors del concurs de fotografia del 15è aniversari dels Diables de Cervera han estat l'Antoni Llobet i l'Ester Boldú.

El lliurament del premi es va fer aquest dissabte a la plaça Santa Anna, a la finalització de la representació del Ball Parlat Infantil.

Les imatges guanyadores han estat aquestes:






Comentaris

nikon ha dit…
Bones imatges, sí senyor! Felicitats als guanyadors!!!
Anònim ha dit…
la primera em sone haver-la vist al ramon prats. es seva?¿?
Anònim ha dit…
gran foto de la sortida de la universitat
Els guanyadors ha dit…
MOLTES GRÀCIES per les felicitacions!

Respecte al comentari de l'anònim "dubtós" i capficat en saber l'origen de les fotos, volem aclarir que no és el nostre estil apropiar-nos de les fotos de les altres persones. Mai se'ns acudiria fer una cosa semblant i mai se'ns hauria acudit que algú pogués pensar-ho.
Les fotos del concurs, el qual ens mereix molt de respecte per les persones que el porten endavant, són nostres i ben nostres, amb totes les seves virtuts i defectes. Si t'ha semblat veure una foto al blog del nostre molt bon amic Ramon Prats, ANÒNIM observador, deu ser que tots nosaltres érem al mateix lloc en el mateix moment. Res estrany, sabent - suposem que aquest no era el teu cas - que el Ramon i nosaltres en compartim molts de moments perquè tots som de la colla de Geganters i TOTS fem fotos i vídeos. A nosaltres ens agrada jugar net!
jaume primer ha dit…
a mi personalment m'agrada més la segona foto, la de l'encesa de la colla infantil
minolta ha dit…
sols cal mirar les fotos dels viatges de grup, totes les fotos són iguals però cadascú té les seves
jordi ha dit…
ostreeeesss mil disculpes! soc "l'anònim" i al seu dia no vaig veure que hi havia el nom dels guanydors i pensava que se'ls hi havia dit a ells i prou. per tant Antoni Llobet i Ester Boldú, torno a demanar-vos disculpes i no ere pas la meva intencio acusar-vos de plagi ni molt menys; tal com dieu, en aquell moment erem molts alla dins i molts que van fer fotos.

espero que siguin acceptades.

per cert, felicitats a tos dos!!
Els guanyadors ha dit…
Disculpes acceptades, Jordi, per descomptat. Que gaudim tots fent moltes fotos i participem en molts concursos! Salut!!