El Tàrrega i el Cervera s’enfronten en un partit benèfic





L’Associació de Salut Mental Ondara-Sió juntament amb l’Associació Alba han preparat un seguit d’actes en motiu del dia Mundial de la Salut Mental, que és el pròxim 10 d’octubre.

El primer dels actes previstos tindrà lloc el dijous 24 de setembre, coincidint amb els actes de la Isagoge de Cervera. Serà un partit de futbol solidari al Camp d’esports de Cervera, que enfrontarà els equips del Cervera i del Tàrrega, ja que aquesta associació es mou entre les comarques de la Segarra i l’Urgell. Aquesta jornada esportiva i a la vegada solidària, començarà a partir de les 6 de la tarda amb l’exhibició dels alumnes de l’Escola de Futbol de Cervera. A dos quarts de nou del vespre s’iniciarà el partit amb la peculiaritat que Marc Márquez, pilot cerverí del mundial de motociclisme de 125cc, farà el servei d’honor. Abans però, i també a la mitja part, es sortejaran una samarreta i una pilota de futbol signades pels jugadors dels primer equip del FC Barcelona.

El preu de les entrades per veure el partit serà de 3 euros i aquests diners aniran destinats a les dues associacions organitzadores i la venda de les entrades serà el mateix dia a les guixetes del camp.

Informació facilitada per la Núria Turull, nuriaturull@gmail.com
 

Comentaris

cervereta de vergós ha dit…
La iniciativa es molt bona,però ja es començar a "solapar" actes,en un interval de dues hores,hi haura una xerrada,un partit de futbol solidari i el concert de jazz de la festa major....per triar i remenar!
jordi ha dit…
En general solapar actes no hauria de ser un problema si el públic al que s'adreça l'activitat és diferent en cada cas. En el cas de Cervera, i donada la baixa assistència de gent a algunes activitats, seria millor que no es coincidís. Així no ens restem públic uns als altres.
astarot junior ha dit…
Sobre la baixa assistencia,com a tot arreu,segons en quins actes.