'Hi haurà Aquelarre l'any que ve?': entrevista al regidor de festes de Cervera, Jaume Carcasona

Us oferim sota aquestes ratlles l'entrevista apareguda la setmana passada al periòdic setmanal 'La Veu de la Segarra', on l'actual regidor de festes de Cervera, Jaume Carcasona, ens parla del present -ara ja passat- i futur de la festa de l'Aquelarre i de la propera edició de la festa Major de Cervera.



Retall de premsa: 'La Veu de la Segarra', 28 d'agost de 2009, Cervera

Comentaris

la bruixa més lletja del carreró ha dit…
Un regidor de festes no pot qüestionar la continuïtat de la festa a base de demagogia. El que li toca és fer-la el més gran possible amb els mitjans de què es disposa!
Cerverins, cerverines, no patiu. L'Aquelarre 2010 ja està en marxa!
Una bruixa encara més lletja ha dit…
En tot cas s'hauria de qüestionar la continuïtat del regidor que fa aquestes declaracions, no de la festa!Tots sabem que l'Aquelarre no es deixarà de fer, així doncs, a treballar més i a parlar menys!
Anònim ha dit…
Que el regidor de festes es permeti el luxe de Afirmar tan a la lleugera: que si algun dia no hi ha calers i s'ha de deixar de fer la festa, no pasará res. Ho trobo una mica fort, potser s'hi arribem a aquest cas el que haurie de haber pasat abans, es que ja hagues desaparescut primer aquesta regidoria, ja que no tindrie justificació la seva existencia, i el sou que cobre aquest bon home.
Anònim ha dit…
el diumenge al sopar del mas duran el pep oriol, el xapi i el nostre cap de colla, li van fer alguna dedicatòria
Ni Solucions ni Futur ha dit…
Demagògia, simplement.
Ignorància de no adonar-se que la festa és de Cervera, no del regidor de torn... del torn de guàrdia
cervereta de vergós ha dit…
Us imagineu el regidor del ram de Berga amenaçant que no es fa la Patum o un regidor de Tarrega questionant la fira de teatre de Tarrega?
Jo no.
Cervera is diferent!