Foc, bruixes i 'botellón'



Arti
cle aparegut al diari 'El País', edició Catalunya, 30 d'agost de 2009, i baixat de la pàgina web http://www.elpais.com/articulo/cataluna/Aquelarre/fuego/brujas/botellon/elpepiespcat/20090831elpcat_9/Tes/

Comentaris

El dimoni Cucarell ha dit…
Ai làs!

Ja és ben bé el joc dels disbarats!

No sabria dir amb què s'endú la palma:

Prohbit pel franquisme?
Destacar que l'Aquelarre és un botellón,però sense incidents?? (Si fos bon periodista hagués hagut de contrastar aquesta informació amb el número de comes etílics!)
Que la cercavila va passar pel carreró de les bruixes???
Anònim ha dit…
"los mas menudos"; "pasacalle" Quines expressions més arcaiques i estranyes fa servir aquest bon home.
No m'hi imagino pasan tot el "Carreró de les Bruixes" amb els Gegants Fantasmes estirats. Els Geganters hem assolit reptes com la pujada a la capella de Sta.Maria d'Oló fa una setmana. Però fer l'aquelarre pel Carreró amb els Gegants encara no ens ho hem proposat de moment jajajaja. El que va fer l'article s'ho debie imaginar desde casa seva.
Anònim ha dit…
tambe diu que hi va haver un espectacle piromusical...
mare de deu!
Anònim ha dit…
El joc dels disbarats. Això em sona a un crític musical que va publicar una crítica d'un concert qualificant-lo d'excel·lent i descrivint línies i fraseig.
Una hora abans del concert, el concertitsta va prendre mal i es va haver de suspendre. Com que no es va molestar ni a anar-hi no se'n va assabentar.
Corre molt indocumentat.