El compte enrere ha començat!


Estadística extreta de la pàgina del Meteocat

Comentaris

tomàs ha dit…
Acabarà la setmana amb un ambient assolellat arreu, tret del Pirineu on creixeran nuvolades acompanyades d'alguns xàfecs. En canvi, la nova setmana es presentarà amb canvis, sense calorades i amb més núvols. Per dilluns, l'acostament d'un sistema frontal comportarà un lent augment dels núvols, encara amb escassa precipitació. Serà durant la jornada de dimarts, quan el cel romandrà cobert, amb precipitacions que podran caure a tot el territori, si bé seran de més quantia al terç oest i terç nord. Temperatures dimarts en clar descens. A partir de llavors tornarà el sol i la calor.
francesc ha dit…
Passades les pluges de la jornada de dimarts, dimecres encara es presentarà amb certa inestabilitat, sobretot durant la primera meitat del dia al litoral i prelitoral sud amb alguns xàfecs i tempestes i a la tarda al Pirineu. Aquesta situació permetrà una baixada acusada de les mínimes i una lenta recuperació de les temperatures màximes. Serà a partir de la jornada de dijous i durant tot el que resta de setmana quan es restablirà la situació d'estabilitat, és a dir, sol, núvols i algun ruixat de tarda al Pirineu i de la tornada a la calor, sense excessos.
alfred ha dit…
La jornada de dimarts vindrà marcada per les precipitacions que afectaran principalment la meitat oest de Catalunya i que tendiran a quedar restringides al terç sud i al litoral i prelitoral central i sud. Les temperatures tendiran a la baixa. Al llarg de dimecres el núvols minvaran, tot i que a la tarda es desenvoluparan alguns xàfecs al quadrant nord-est. Durant la resta de dies predominarà l'ambient assolellat, si bé durant les hores centrals del dia podran créixer alguns núvols d'evolució a punts de muntanya que localment poden deixar algun ruixat.
dani ha dit…
Fins el divendres s'espera el creixement de nuvolades durant les hores centrals del dia a punts del quadrant nord-est i localment a la resta del Prelitoral. Aquestes nuvolades deixaran alguns xàfecs o tempestes disperses. A partir de dissabte predominarà l'ambient assolellat arreu, tot i que es desenvoluparan alguns núvols d'evolució diürna a punts de muntanya al centre de la jornada. Les temperatures pujaran a partir de dijous i es mantindran similars la resta dels dies.
mònica ha dit…
El dijous i divendres vindran marcats per alguns ruixats de tarda a punts del quadrant nord-est, així com per un augment de la nuvolositat al vessant nord del Pirineu i al sector central del litoral i prelitoral. A la resta predominarà el sol. Durant la resta dels dies predominarà l'ambient assolellat en general, si bé els núvols podran anar en augment a partir del proper dimecres. Les temperatures baixaran lleugerament a partir de dissabte.