Tàrrega, 24 i 25 de juliol: 'Paupaterres 2009', 12è Festival de ritmes ètnics


La ciutat de Tàrrega s’està guanyant a pols que se l’associï amb els espectacles a l’aire lliure. Si al setembre celebra la Fira del Teatre al Carrer, al juliol acull durant dos dies aquest festival especialitzat en músiques del món i tradicionals, concretament el 24 i 25 de juliol de 2009.

Aquest festival inicià el seu recorregut sota el nom d’'Ondara Folk' amb la intenció de donar a conèixer i difondre les diferents músiques del món. Des de l’any 2002, el certamen passà a anomenar-se 'Paupaterres' i ha trobat la seva consolidació com l’altaveu de la World Music a Lleida.

El festival, que es realitzarà per primer any al càmping municipal, oferirà un ampli cartell d’artistes arribats d’Europa i Àfrica, i paral·lelament presentarà espectacles de cabaret de circ, s’hi trobarà un mercadet ètnic i es podran degustar plats gastronòmics multiculturals, i tot amb entrada gratuïta.

Cal destacar que es consolida la zona d'acampada del Festival estarà situada al mateix costat del Festival, on es disposarà de dutxes i sanitaris. El preu serà de 2 € per persona.

Per a més informació: http://www.paupaterres.cat/

Cartell, a http://www.paupaterres.cat/index.php?option=com_content&task=view&id=44&Itemid=41

Comentaris

Anònim ha dit…
a targa sembla que juguin a veure qui es mes gipi, entre aixó i la fira estan arreclats.