Del 31 de juliol al 3 d'agost: Festa major de Sant Guim de Freixenet 2009



Per consultar el programa de la Festa major de Sant Guim de Freixenet 2009, clica aquí.

Font: http://www.santguim.cat/

Comentaris

Anònim ha dit…
Aixo si que es una Festa Major i no el que es preten aqui Cervera.
Que n’aprengui’n!! ha dit…
Ves que vols que et diga!!

Cada poble te el que es mereix i pel teu comentari si ets de Cervera ja t’està bé.
el cris ha dit…
En els ultims anys,la nosta festa major,ha guanyat bastanta dignitat,apart dels actes de cada any(balls,castell de focs...)hem sembla collonut la recuperació del seguici amb els macers i el bestiari,una trobada de gegants que en els ultims anys a estat de gran alçada,la nostra carretillada...
En fi que no trobo que la nostra festa"gran"tingui de desmereixer la de qualsevol festa que es faci els nostres voltants.
Segur que es podria fer millor,s'ens dubte,però tindre de veure segons quins comentaris(negatius i destructius) de la nostra festa major que voleu que us digui.
Anònim ha dit…
Tan positius com sou m'ha semblat sentir per aquets carrers que el divendres res de res el dissabte el presupost es veu que es bastant ridicul i el dilluns de Festa Major teatre i poca cosa mes i comptant que el teatre forma part del cicle de teatre que ja es un altra cosa a part es a dir que el dilluns ens quedem amb el poca cosa mes en una Festa Major no tot son diables bestiari i gegants hi ha molt mes que en aquest poble s'esta perdent.
louis ha dit…
siempre positifos, nunca negatifos
cervereta de vergós ha dit…
Tal com ho veig jo,es important que en les festes majors es portin grups de musica importants i reconeguts,però el que d'on un"plus"aquestes festes són les activitats fetes desde la base,desde el ric i productiu teixit associatiu de cada poble.
En el cas de Cervera no ens podem queixar.
Per exemple:
El correbars,la carretillada de festa major,les tirades de bitlles,la festa major alternativa amb les barraques,una trobada de gegants cada vegada millor....
Anònim ha dit…
Capitol apart,es l'issagoge,una setmana cultural més que digna,feta amb"quatre duros"!
orgull cerverí ha dit…
Ei!cervereta!
Una altra activitat que dignifica,i molt la nostra festa"gran"és l'artdaki,que es fa bianualment.
Anònim ha dit…
aquest any barraques com no s'arreglin les coses amb l'ajuntament malament anem...