El conseller Tresserras es reunirà dilluns amb els representants de les colles de diables i bestiari de Catalunya

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, acompanyat pel director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, Ramon Fontdevila, es reunirà dilluns vinent, 22 de juny, amb els representants de les colles de diables i bestiari de Catalunya. En la trobada es debatrà sobre la transposició de la directiva europea sobre pirotècnia a l’Estat espanyol per tal d’assegurar que aquesta respecti les festes tradicionals catalanes vinculades al foc.

En representació de les colles de diables i bestiari, hi participaran el president de la Federació de Diables de Catalunya, Pep Enric; el president de l’Associació de Bestiari de Catalunya, Sete Udina, i el president de la Coordinadora de Balls de Diables amb Parlament, Pau Plana.

La reunió serà a 2/4 d'11 del matí al Palau Marc, seu del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, i a les 11 del matí es farà una roda de premsa per presentar els resultats de la reunió.

Imatge: http://blocs.esquerra.cat/imatges/1233747876diables2.jpg

Comentaris

Cal Raccioné ha dit…
Si ho veig bé, una reunió de mitja hora !!!! , ja m'agradarà veure que en pot sortir, si en 2 anys i 1/2 no han tingut nassos de fer res, en mitja hora que es pot fer?
30 minuts ha dit…
Recordo una sessió memorable del plenari del consell comarcal de la Segarra quan encara hi havia el Marimon i el Salat (acs) que va durar 1 minut! Es veu que faltava algú de l'oposíció que encara no havia arribat i les votacions van anar molt molt ràpid...