'La Terrasseta de Preixens', a la Festa de la Colla 2009



Els dies 12 i 13 de juny celebrarem una nova edició (i ja en van unes quantes) de la Festa de la Colla dels Diables de Cervera - Carranquers. Per la nit de dissabte, aquest cop comptarem amb l'actuació, entre d'altres grups musicals, de 'La Terrasseta de Preixens'. Us presentem aquest grup.

'La Terrasseta de Preixens' és un quintet rumbero i amb molt de caliu que es formà entre cervesetes i acords a la Terrassa del bar del poble de Preixens, a la Noguera, durant la primavera del 2007.

Influenciats pel món rumbero de Barcelona, així com l'arrelament del reggae a les Terres de Ponent començaren a fer-ne una mescla, escrivint temes propis i versionant cançons dels seus grups i artistes favorits, Joan Garriga, Peret, Gato Pérez o Max Romeo, entre d'altres.

Aquest quintet ràpidament començà a actuar i animar la gent en força festes de les comarques de Ponent i d'altres llocs de Catalunya, compartint escenari amb grups com Vanexxa, Naraina, La Familia Torelli...

Actualment el seu bon rotllo a l'escenari i l'animació envers al públic, han fet que durant aquest estiu, 'La Terrasseta de Preixens' pugui fer moltes actuacions, i puguin visitar nous llocs, com Nafarroa i el País Valencià.

Salut i Rumba!

pàgina web de 'La Terrasseta de Preixens': http://www.myspace.com/laterrassetadepreixens

Font: http://www.terceravia.org/grup.php?idGrup=288

Imatge: http://spc.fotolog.com/photo/28/9/50/viltz/1211895031_f.jpg

Comentaris

Cumbia, cumbia ha dit…
Bona festa la Terrasseta! Carai els de l'Urgell!
Anònim ha dit…
Ep! que la Terrasseta es de la Noguera!