153 ajuntaments adherits en la reclamació de Sant Joan com a Festa Nacional dels Països Catalans


Al llarg de l'any passat, fins un total de 153 ajuntaments aprovaren la proposta de moció que Òmnium Cultural feu arribar als diferents ajuntaments de Catalunya. La moció, que en els darrers dies s’ha enviat de nou a tots el municipis no adherits, instava a donar suport al reconeixement de la festa de Sant Joan com a la Festa Nacional dels Països Catalans per part de les autoritats competents així com per impulsar o facilitar totes aquelles iniciatives relacionades amb la rebuda de la Flama del Canigó a les respectives poblacions.

Fins al moment, la moció també compta amb el recolzament de cinc consells comarcals i de diverses entitats municipals descentralitzades.

S’espera que en les properes setmanes, més Ajuntaments s'adhereixin a aquesta iniciativa, en defensa d'una festa arrelada al territori, amb una forta component simbòlica i amb una destacada component social i cohesionadora.

Per a més informació: http://flamadelcanigo.omnium.cat/www/flamadelcanigo/ca

Comentaris

el comte Arnau ha dit…
153 ajuntaments? Quants ajuntaments hi ha a Catalunya? Un miler? No cal dir gaire més...
Anònim ha dit…
PAERIA DE CERVERA
BAN DE LA REVETLLA DE SANT JOAN

Amb motiu de la celebració de la revetlla de Sant Joan el proper dia 23 de juny de 2009, les associacions de veïns o qualsevol entitat que organitzin una foguera, ha de presentar una sol·licitud a la Paeria.

Les instàncies s’han de presentar al registre de la Paeria, en horari d’atenció al públic de 9 a 14 hores, fins el dia 12 de juny de 2009, i s’hi ha d’indicar el lloc on es farà la foguera.

El Paer en cap

Joan Valldaura i Pujol

Cervera, 19 de maig de 2009