Les músiques del País Valencià arriben a Torroella de Montgrí


El Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, en col·laboració amb el Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, organitza les IV TROBADES DE MÚSICA MEDITERRÀNIA, dedicades enguany a la música del País Valencià.

Les Trobades, coordinades per Jaume Ayats, tenen com objectiu posar en comú diferents experiències musicals, d’arrel tradicional, presents avui a l’espai cultural mediterrani. A partir de conferències, tallers i audicions i d’una manera pràctica i participativa, es proposa practicar i gaudir d'un cap de setmana diferent amb la descoberta d'experiències de cant, d'instruments musicals i de dansa.

L’actual edició es celebrarà els propers 1, 2 i 3 de maig al Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí. Hi participaran, entre d’altres, Josep A. Aparicio, 'Apa', cantador i professor de cant de l'escola de cant El Poblet de Godella, el dolçainer Josemí Sànchez, Pep Juste (guitarra i guitarró), Eduard Caballer, ballador i mestre de ball del grup de danses Morvedre i Josep Vicent Frechina, investigador i difusor de cultura tradicional i director de la revista 'Caramella'. Les Trobades també comptaran amb la col·laboració de l'Aula de Música Tradicional i Popular, de Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí i de l'Escola Superior de Música de Catalunya.

Font: Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana

Comentaris