La revista 'LA FIGUERA' ja és al carrer i a Internet


L'Associació de Dones Progressistes de la Segarra publica aquesta primavera el primer número de la revista La Figuera. S’editarà de manera periòdica –trimestral– i contindrà una entrevista, curiositats, agenda i recomanacions culturals, literatura, opinió, trajectòries, cartes, salut, passatemps, tira còmica... Les diferents seccions estaran relacionades, sobretot, amb el món de la dona i el seu entorn des de diferents punts de vista. Així doncs, es pretendrà recollir una àmplia visió i participació sobre les qüestions que afecten directament les dones i, en conseqüència, el conjunt de la societat.

Pots trobar-ne un exemplar a diferents llocs de Cervera (Biblioteca Comarcal Josep Finestres, Copisteria Travesser, Cafeteria-llibreria Tastalletres, Consell Comarcal, Pub Noctàmbul, Pub La Bombolla...).

També pots descarregar-te-la a través del bloc de La Figuera: http://revistalafiguera.blogspot.com/ (secció Publicacions Revista).

Us convidem, doncs, a dir-hi la vostra i a participar en qualsevol de les seccions que conté. Ho podeu fer a través del nostre correu electrònic o a través del bloc de La Figuera.

Salutacions,

Equip de redacció de La Figuera

Informació facilitada per La Figuera, lafiguera.r@gmail.com

Comentaris

un "apreciat"lector ha dit…
Atenció!la mireia i la roser,tornen...
Malgrat tot,enhorabona per la iniciativa,la revista te un nivell força alt.
jaume primer ha dit…
Quin preu té?
Anònim ha dit…
es gratuita!
Del Sió ha dit…
Ostres, ostres, és gratuita, molt be!
Enhorabona a TOT l'equip de la Figuera i a l'Associacio de Dones, i sobretot, anims, no ha de ser facil tirar endavant una iniciativa com aquesta!