Els Amics de la Sardana de Cervera cerquen nous socis per poder tirar endavant


Pel seu interès reproduïm sota aquestes línies la nota de premsa titulada "SOS Sardanes", signada per la Junta dels Amics de la Sardana de Cervera, i apareguda aquest divendres al diari setmanal "La Veu de la Segarra":

La paraula "crisi", tant popular en els últims temps, nosaltres, al món de la Sardana, ja fa molts anys que la patim.

Les audicions d'un any tenen un pressupost que supera els 8.000 euros. Les col·laboracions per part de l'ajuntament, entitats, empreses i socis són cada vegada més minses i reduïdes. Les cobles, com és lògic, volen cobrar en acabar l'audició.

Què més voleu que diguem? La situació és inaguantable, a menys que hi hagi la implicació real d'un bon nombre de persones en el projecte.

Per tant, si realment tens ganes que les sardanes continuïn i que durant les tardes dels festius de tot l'estiu es puguin escoltar i ballar sardanes a Cervera. COL·LABORA!

Com pots col·laborar? Molt senzillament, donant-te d'alta com a soci col·laborador, amb una quota anual de 30 (quota familiar) o 18 euros (quota individual), a qualsevol dels membres de la Junta directiva, els noms i telèfons dels quals anotem al final de l'escrit, facilitant un número de compte bancari per poder fer el cobrament per domiciliació bancària.

Nosaltres, per la nostra part, no regatejarem esforços per tirar endavant, però tot té un límit, i si la resposta dels cerverins no és positiva, sentint-ho molt, haurem de plegar.

Esperem de tot cor que aquesta no hagi de ser la solució, pel que esperem que aquesta crida desesperada arribi a la consciència de la gent i trobar col·laboradors per poder tirar endavant les sardanes a Cervera.

Esperem, confiem i necessitem la teva trucada. No ens fallis!

Contactes:
  • Roser Trullols (973.530.836)
  • M. Dolors Tosal (973.531.866)
  • Marta Rovira (973.532.920)
  • Joan Castellà (973.530.219)
  • Josep M. Boldú (620.235.099)
  • Josep M. Gomà (973.530.214)
Article extret del setmanal "La Veu de la Segarra" del 17 d'abril de 2009

Imatge: http://www.ojodigital.com/foro/sociales/257586-sardana.html

Comentaris

aturat ha dit…
La cosa està malament...