Descobreix el drac!


El dia de Sant Jordi l'associació Carrutxa de Reus fa una activitat per a les escoles d'aquesta ciutat amb el títol "Descobrim el drac", basada en una projecció d'imatges de dracs que es troben en l'arquitectura local, alguns d'ells molt propers a l'espai on se celebra la festa.

Amb aquest motiu han creat unes pàgines web amb més informació i moltes fotografies sobre el drac i el bestiari fantàstic. Tot i l'àmbit local de la proposta, el material gràfic, de lliure reproducció, pot ser útil a altres persones i de ben segur que hi ha dracs i bèsties com aquestes per tota Catalunya.

Si li voleu donar una ullada, la pàgina és a http://www.carrutxa.cat/drac

Altres activitats que s'organitzen per Sant Jordi a Reus, les trobareu a l'agenda de l'associació Carrutxa, http://www.carrutxa.cat/

Informació facilitada per l'associació Carrutxa, reus@carrutxa.org

Comentaris

sant jordi ha dit…
A Cervera en alguna façana o en alguna casa se'n pot trobar algun? L'única cosa que em ve al cap és la mènsula de la porta de la Universitat, que es va agafar de model per fer-ne la Tarasca.
Anònim ha dit…
Seria interessant poder saber si aqui a Cervera en hi ha alguna representació.
la princesa ha dit…
Al mig del carrer Major, aquella casa antiga que té portes de vidre aprop de la casa dels diables l'agafamans de l'escala té un drac a la punta.