Cervera acull el 18è Campionat del Món de Billar a la Banda



Del dijous 30 d'abril al diumenge 3 de maig es disputa a Cervera, i més en concret, al Paranimf de la Universitat, el 18è Campionat del Món de Billar a la Banda.

La modalitat de joc a la banda consisteix en que la bola amb la que tira el jugador ha de tocar una de les quatre bandes del billar abans de materialitzar la carambola.



D'aquesta manera, el Club de Billar del Casal de Cervera, fundat l'any 1967, després de l'organització al llarg dels seus 42 anys d'història de tres campionats d'Europa i nombrosos campionats d'Espanya i Catalunya, afronta aquest cap de setmana el meravellós repte de convertir la nostra ciutat en la seu d'una competició de billar del més alt nivell.

Per a més informació: Club de Billar del Casal de Cervera, a http://www.billarcervera.cat/ i Union Mondiale de Billard, a http://www.umb.org/

Fotografia: Xavier Santesmasses

Comentaris

el petit príncep ha dit…
No sé si som prou conscients del ha aconseguit la secció de billar del Casal per Cervera:
portar a casa nostra tot un CAMPIONAT DEL MÓN!!!
Moltes felicitats al Francesc Fortiana i a tota la gent de la secció de billar!
Aquests dies us queda molta feina per fer però vagi per endavant l'agraïment de tots els cerverins i cerverines pel que heu aconseguit.
el mestre parera ha dit…
He llegit que el club de billar de Cervera està considerat el primer club d'Espanya.
No sabem el que tenim!
Anònim ha dit…
Aquest mundial també vol ser un homenatge al Francesc Fortiana, per tots aquests anys d'èxits i de dedicació al club de billar de Cervera, i al desaparegut Jordi Morales, casalista i també membres del club.
Anònim ha dit…
Si podeu atanseu-vos a fer una ullada. És interessant i la sala ha quedat molt bé.
Felicitats a l'organització.
Anònim ha dit…
el paranimf ha quedat collonut! us animo a que aneu a veure-ho una estona! que per la tele s'hi ha de veure gent!!!!