20a Fira de Teatre de Titelles de Lleida



Els dies 30 d'abril, 1, 2 i 3 de maig, tindrà lloc la 20a Fira de Teatre de Titelles de Lleida, organitzada pel Centre de Titelles de Lleida i patrocinada per l'Ajuntament de la ciutat. Un any més, el fantàstic món dels titelles omplirà els carrers, places i teatres de la ciutat. Lleida serà la capital dels titelles inundant d'espectacles infantils, familiars i per a públic adult tots els racons de la ciutat.

El seu propòsit ha estat, des d'un principi, arribar a ser una plataforma de mercat per la professió titellaire, i així mateix, de divulagació artística, sense menysprear el valor festiu que comporta la presència del públic als espectacles.

Enguany la Fira acollirà un total de 30 espectacles i 69 actuacions amb una presència de més de 100 programadors.

Lleida es converteix en el marc idoni i un punt de trobada i de contacte entre companyies i programadors. La Fira doncs, esdevé una necessitat, tant pel públic lleidatà com dels mateixos professionals del sector.

Així mateix, a l'entorn a la Fira s'han organitzat diferents esdeveniments i activitats paral.leles com la Fira del Llibre de les Arts Escèniques, exposicions, presentació de llibres, espais de reflexió, concurs de fotografia, tallers de titelles per als més menuts... desitjant desvetllar l'interès i la participació popular.

Per a més informació: http://www.firatitelles.com/

Comentaris