1, 2 i 3 de maig, 10a Fira de Música al Carrer de Vila-seca


Els dies 1, 2 i 3 del mes de maig de 2009 tindrà lloc a Vila-seca la 10a edició de la Fira de Musica al Carrer, una trobada musical que s’ha convertit en referent pel que fa a la música feta als països catalans.Com en les darreres edicions, la Fira manté la voluntat d’atraure als programadors més importants del territori amb l’objectiu d’afavorir la contractació efectiva en festivals, actuacions estivals, concerts,... dels grups que hi actuen. Les diferents formacions musicals tenen a la Fira una bona oportunitat per a promocionar-se a més de poder optar als diferents premis que s’hi atorguen a través dels col·laboradors de la Fira.

Així doncs la Fira de Vila-seca es converteix en un punt ineludible per descobrir emergències, recolzar propostes innovadores, presentar nous productes per abastir el mercat musical del nostre territori, facilitar les connexions entre la oferta i la demanda, enriquir els intercanvis i visualitzar noves oportunitats.Aquesta 10a edició, amb una programació innovadora emergent i amb unes jornades tècniques per a professionals realment especials, la Fira manté el seu esperit de sempre: associar harmònicament el mercat de música més fresc de Catalunya amb l’estímul del públic àvid de descobrir i gaudir de la música en els seu estat més pur.

La Fira també segueix invertint en la seva vessant digital, afegint-hi nous serveis i continguts, a part d’impulsar la seva televisió online millorada, un dels grans èxits de la passada edició.

Font: http://www.firacarrer.cat/web/principal.asp

Comentaris