'PA AMB XOCOLATA': relat d'una generació marcada per la Guerra Civil


El proper divendres 27 de març, a les 8 del vespre, l'escriptora igualadina Teresa Roig presentarà a la llibreria-cafeteria 'Tastalletres' el seu darrer llibre, “PA AMB XOCOLATA”.

De l’autora de 'L’herència de Horst', ens arriba una gran història d’amor, intriga, amistat i supervivència ubicada a Agramunt, l'any 1936. La crònica d’uns anys transcorreguts entre la vida i la mort; les vivències d’una família, d’un poble, de tot un país, durant la Guerra Civil espanyola. De la lluita a la derrota; de la República a la dictadura. El relat d’una generació que, setanta anys després, s’enfronta al seu passat a la recerca de la infància perduda... i d’un final feliç.

Aprofitem per informar-vos que actualment també s'exposa a 'Tastalletres' l'exposició de fotografies de Josep Rubí “Colors a la Segarra”, i que per Sant Jordi la cafeteria-llibreria organitzarà des el 2n Intercanvi de Punts de Llibre.

Informació facilitada per la cafeteria-llibreria Tastalletres, info@tastalletres.com

Font: http://teresaroig.blogspot.com/2008/11/llibres.html

Comentaris

Anònim ha dit…
el pa amb xocolata ho trobo molt d'ara, potser hagués estar millor com a títol "pa amb vi i sucre"
Anònim ha dit…
PA AMB OLI I COLA-CAO!
Anònim ha dit…
PA AMB OLI I SUCRE!
Marga ha dit…
Per mi, que ja he llegit la novel·la, Pa amb xocolata em sembla un títol perfecte. La llesca de pa amb oli amb un bocí de xocolata és el berenar per exel·lència de tots els infants des de sempre- i això inclou els Bollycaos i els Colacos. A més, en aquesta història crec que representa molt bé la pèrdua de la innocència del protagonista, un nen que es veu forçat a crèixer per la Guerra... Us la recomano: és una delícia de llibre!
Anònim ha dit…
Doncs jo trobo que aquest llibre no s'aguanta, no té ritme, li sobren pàgines i és ensucrat. Fa tota la pinta de ser un encàrrec de l'editorial.