Els Carranquers fem 15 anys; la Polla, 25; els Grallers, 5... i festa grossa!


Queda lluny el setembre de 1994, quan per la festa major els diables de l’antiga comissió de cultura i esbarjo del Consell de la Joventut actuaven per primer cop a la cercavila amb el nom de Carranquers... 15 anys!

Encara queda més lluny l’agost de 1984, quan veia la llum a la festa de l’Aquelarre la Polla de Cervera, una de les bèsties més emblemàtiques del patrimoni festiu cerverí... 25 anys!

Més proper, però, queda l'any 2004, any de debut del grup de Grallers de la Colla... 5 anys!

Per celebrar-ho tot plegat, els Diables de Cervera hem preparat per aquest 2009 un seguit d’actes que a continuació us passem a presentar.

El primer acte serà l’exposició “Bestiari de Cervera: 25 anys de la Polla”, tot coincidint amb la fira de sant Isidre, i en la que hi serà present tot el bestiari carranquer.

Més tard, el 12 i 13 de juny, la Festa de la Colla 2009, amb les seves tradicionals activitats -la festa de la colla a les escoles, els concursos de dibuixos i versots, la xerrada, el toc de vermut (enguany amb la participació de diversos grups de grallers de la Segarra), la cercavila, els lluïments, el pregó, el ball parlat, el sopar, el concert...-, però amb una aire especial de 15è aniversari.

Pel mes de juliol, un vell somni fet realitat: la primera Trobada de Diables de la Segarra històrica, amb la participació de les colles de diables de Sanaüja, Santa Coloma de Queralt, Sant Guim de Freixenet, i Cervera.

Una activitat ens acompanyarà bona part de l’any: el concurs de fotografia. Aquí hi podreu presentar qualsevol imatge relacionada amb els Carranquers o amb la Polla de Cervera. I amb totes elles pel setembre farem una exposició a l’Artdakí 2009, la setmana de l’Isagoge.

I alguna que altra sorpresa...

El 2009 els Carranquers, la Polla i els Grallers estem d’aniversari!

T’hi apuntes?!

Imatge: arxiu Carranquers, Aquelarre 1995 - dins l'Auditori municipal-

Comentaris

Anònim ha dit…
He contat per d'amunt,la gent que surt a la foto,i més del 50% ja no són membres de la colla.
Collons!com passa el temps,la foto es del 95,el nostre primer Aquelarre!
Anònim ha dit…
Som molts els que hem passat per la Colla, i n'estem orgullosos d'haver-ne format part, i estem molt contents que tot això continuí cada dia amb més força.
Qui s'havia de pensar que Carranquers arribaria tan lluny...