De març a juliol, Tallers d'Arsèguel - Escola Folk del Pirineu 2009




El proper mes de març comencem la programació 2009 dels Tallers d’Arsèguel · Escola Folk del Pirineu amb noves propostes d’aprenentatge de la nostra música i danses tradicionals.

Tretze anys de programació ininterrompuda que el CAT Centre Artesà Tradicionàrius i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya van iniciar l’any 1996, amb col·laboració de l’associació Arsèguel i els Acordionistes del Pirineu.

A més d’Arsèguel (Alt Urgell), els nostres tallers es duen a terme també a la Vall de Boí (Alta Ribagorça), Valls d’Àneu (Pallars Sobirà) i enguany al poble de Tuixent (Alt Urgell) amb un taller per a l’aprenentatge dels Llancers de Tuixent i altres danses pirinenques.

Els tallers són oberts a tothom que interessat en el coneixement de la nostra cultura musical tradicional. Punt d’encontre per a l’aprenentatge, intercanvi de coneixements, interrelació, convivència i treball en grup en entorns de muntanya privilegiats.

En aquesta edició, Tallers d’Arsèguel. Escola Folk del Pirineu ha programat 11 tallers especialitzats de cap de setmana i les Colònies per a Joves Intèrprets Folk del mes de juliol.

Per poder facilitar l’assistència a un major nombre de músics, les Colònies 2009 es dividiran en dos torns, durant la primera i tercera setmana de juliol. Cadascuna de les convocatòries es limitarà a 65 músics.

Com en les anteriors edicions, durant les Colònies, es treballarà l’espectacle de concert/ball que es farà durant el festival Trobada amb els Acordionistes del Pirineu. Cada formació treballarà de manera especial una part de l’espectacle, el concert o el ball.

Clica aquí per consultar el programa d'activitats.

Font: http://www.tradicionarius.com/

Comentaris

Anònim ha dit…
Aquest estiu vaig estar a Arsèguel, i realment és un poble molt bonic, amb les parets del Cadí al fons. Si puc aquest estiu aniré a la trobada dels acordionistes.