Innocentada - Els Peixaters de Cervera: els castellers globals

NOTICIA PUBLICADA AMB MOTIU DEL DIA DELS SANTS INNOCENTS


La colla castellera dels Peixaters de Cervera continua revolucionant el món casteller!

Malgrat la crisi econòmica mundial, grans marques comercials han confiat en la prestigiosa imatge internacional dels Peixaters de Cervera per llençar al mercat els seus productes 'estrella' de la temporada. Aquí en teniu dos exemples de la participació dels cerverins en el món de la publicitat.

El primer spot que us oferim fou gravat a Castellnou d'Oluges per a una coneguda marca de roba esportiva. Per aquest anunci els Peixaters de Cervera van realitzar una construcció inèdita fins aleshores i que per la diada castellera del Santíssim Misteri portaran a plaça: el pilar de 98, ben apretat, passejant i aixecat per sobre.



El següent anunci es va gravar al llogaret veí de Tàrrega, per a una multinacional japonesa de videojocs. La construcció escollida per l'ocasió fou "la piràmide dels castells", el 1.054 de 327, net i amb agulla. Al tractar-se d'un castell "de gamma extra", "els blaus" van necessitar per bastir la pinya de l'ajuda d'uns quants voluntaris i voluntàries targarins. Sota aquestes línies us oferim imatges de l'enlairament del castell a la plaça de les Nacions, amb les cinc aletes de rigor. Val a dir que aquest és el tercer cop que els Peixaters el descarreguen aquesta temporada.



Per acabar, informar-vos que, igual com tenen la colla castellera dels Margeners de Guissona, els Peixaters de Cervera han incorporat a les seves actuacions una paradeta de merchandising, on podeu adquirir a bon preu tots els productes oficials de la colla (veure fotografia).



Sípies i llobarros, amunt i crits!


Imatge: http://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/4388178.jpg

Idea: http://elconcurs.tarragona.cat/

Comentaris

Anònim ha dit…
El moment més delicat del 1.054 de 327, net i amb agulla és quan es retira el tronc del 1.054 i sols queda l'agulla. Realment és impressionant!!!
Anònim ha dit…
l'any que ve farem la diada de la colla pel dijous gras?
Anònim ha dit…
esperaré a comprar els productes oficials passades les festes de nadal, que totes aquestes coses marineres acostumen a baixar de preu...
Anònim ha dit…
L'innocentada res de res, a la capital quelcom s'està coient....