Exposició del I Concurs Fotogràfic 'El Ball de Bastons'

Demà dissabte dia 15 de novembre, la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya presenta l’exposició del I Concurs Fotogràfic 'El Ball de Bastons' (veure notícia Lo Carranquer 20/8/08).




El lloc serà a la seu de la Coordinadora, en el Centre Municipal de Cultura Popular de Sant Andreu, al carrer d’Arquímedes, núm. 30, de Barcelona. La inauguració es farà a dos quarts de set de la tarda de l’esmentat dissabte. S’aprofitarà l’acte per presentar el catàleg del Concurs.

Aquesta exposició aplega 30 obres de les 110 fotografies presentades a concurs i la mostra formarà part del fons d’exposicions de la Coordinadora, el qual resta a la disposició de totes les colles i entitats que vulguin exposar-lo.

L’esmentat recull de les 30 fotografies, mitjançant la imatge estàtica permet conèixer el que és el Ball de Bastons, ja que ens mostra les coreografies dels bastoners, llurs cops de bastó, els sotacames, els quadres, els bastons, detalls diversos del vestuari i altres. En resum, tot un ventall d’imatges que evidencien la força i la riquesa d’aquesta cultura tradicional viva i puixant en el nostre país.

Altra informació a la web de l'entitat: http://www.balldebastons.info/

Informació facilitada per la Confederació d'Agrupacions de Cultura Tradicional Catalana <cct@cct.cat>

Imatges: http://www.balldebastons.info/

Comentaris

Anònim ha dit…
potser algun any es podria organitzar un concurs de fotografia de l'Aquelarre o de la festa major, estaria bé