El Pessebre Vivent de Sant Guim de la Plana celebra demà a la tarda el seu 25è aniversari



Al llarg d'aquests anys hem fet gran un pesssebre. Hem sumat esforç, il·lusió i els millors propòsits per encendre un llum que ens agermana en una gran familia. Ha arribat el moment de fer-ne un repàs i recordar totes les bones estones que, any rera any, junts em pogut viure entorn del Nadal.

Vine a Sant Guim de la Plana el 29 de novembre a la tarda. Ho celebrarem!!

PROGRAMA D’ACTIVITATS DISSABTE 29 DE NOVEMBRE:
  • 5 de la tarda. Església. Missa i commemoració en record de les persones que ja no estan entre nosaltres. Mossén Eduard Ribera i Coral de Granyena.
  • 3/4 de 6 menys cinc de la tarda. Inici de la festa. Geganters de Cervera, Castellers Margeners de Guissona, Grallers, Poemes, Concert de Guitarra a càrrec de Maria Ribera, concert del Noi del Cirerer, Dansa a càrrec de l'Escola de Dansa Montse Esteve, etc i Pregó a càrrec del Dr. Ignasi de Miguel Saiz.
  • 7 de la tarda. Inici del recorregut del Pessebre. En aquest espai hi trobarem : exposició de fotos, video projeccions, música en viu, teatre, contes, puntaires, grallers.
  • 9 del vespre. Botifarrada i torrades, castells, batucada, correfocs, música, video projeccions i Cloenda a càrrec de l’ex-figurant Esther Castaño.

* L'horari i contingut d'activitats d'aquest programa són provisionals i poden canviar per causes de forca major.

AGRAIMENTS, PERSONES, ENTITATS I GRUPS COL·LABORADORS: Germanes Ribera i Gibal, Escola de dansa Montse Esteve, EMM Josep M. Llorens i Cisteró, Grup Encaix, Es un Misteri, Biblioteca Eduard Camps i Cava, Els Margeners de Guissona, El Noi del Cirerer, Forces diabòliques de Sanaüja, Associació de dones del Llor. Grup de puntaires, Els 4 gats, Grup de Geganters i Grallers de Cervera, Canya Crec. Grallers de Sanaüja, Un, dos, tres KUA, Jaume Alsina, Jordi Pàmias, Jordi Badia, Marcel Curcoy (Evill), Bombers Voluntaris de Guissona, Talars, Centre Excursionista de Guissona.... i a totes les altres persones, entitats i associacions que ens donen suport i que sense ells i elles, aquesta festa no podria ser possible. Gràcies a tots.

Font: http://www.pessebre.org/

Comentaris

Anònim ha dit…
ufff, tornen a pintar bastos perquè se celebri el pessebre vivent! M'agradaria veure quin plan fan els Mossos si l'alcalde els truqui per fer fora els veïns que, de forma voluntària i després de tants anys de tradició, celebren un acte al carrer! En fi... quines poques ganes que té aquest alcalde de fer coses pel seu poble i que sigui reconegut per això!
Anònim ha dit…
Pinten bastos,sembla que no hi ha voluntat per entendre's,per cap de les dues "opcions",trobo molt fort que l'ajuntament demani 1000euros de fiança,com també trobo fort que l'entitat "marinada" demani per escrit els permisos a l'ajuntament per fer el pessebre,i no es dignin a anar a buscar la resolució l'ajuntament saben que la petició podia caducar(que per cert la resolució donava el vist-i-plau per poguer fer el pessebre),.
Només amb aquests dos exemples,els "dos bandols" tenen arguments per anar l'un contra l'altre,tot plegat patetic...per les dues opcions!
Anònim ha dit…
Patètic és la postura de l'alcalde, que demana com a condició indispensable 150 entrades per ell i el seu protocol i LA MEITAT DELS INGRESOS!!!
La Marinada és una associació sense ànim de lucre!

L'alcade aquest és de ERC?
La burocràcia pels de Barcelona!

L'essencia d'un poble es la companyonia que hi ha i el bon entendre entre les persones.
Anònim ha dit…
Per més que ho mira,per més que senta les dues parts,veig un enquistament mutuu i un resentiment mutuu,per entendren's,a veure qui tensa més la corda....
Anònim ha dit…
Estrany, desconec com ha anat tot i com va començar però no deixa de ser estrany.
Anònim ha dit…
Trobo un error fer l'homenatge a l'anterior alcalde,en la festa de dissabte passat,si les coses fossin de relacions normals entre la Marinada i l'ajuntament,seria del tot logic,però tal com està tot,dona més arguments al alcalde de St.Guim en dir que l'arrel del problema es un rerefons politic.
Una greu patinada de la Marinada!
Anònim ha dit…
amb totes aquestes lluites polítiques es carregaran un dels pessebres vivents més bonics de Catalunya!

la política ha d'estar al servei de la cultura i no a l'inrevés!!!

una veritable llàstima!
Anònim ha dit…
Sant Guim de la Plana suspèn el primer dia del pessebre vivent per la neu
=====================================
Actualitzat a les 21:02 h 26/12/2008

La primera representació de la nova temporada del pessebre vivent de Sant Guim de la Plana, a la Segarra, prevista pel dia de Sant Esteve a la tarda, s'ha hagut de suspendre per la forta nevada que ha caigut a la comarca. El tret de sortida de la 25a temporada del pessebre havia aixecat molta expectació arran de les desavinences entre l'Ajuntament i l'entitat organitzadora del pessebre La Marinada. La neu n'ha evitat la primera representació, però els organitzadors mantenen la resta de funcions d'aquestes festes.

Les desavinences entre l'Ajuntament de Sant Guim de la Plana i l'entitat organitzadora del pessebre vivent La Marinada van fer que l'any passat no se celebrés aquest esdeveniment. Aquest any, les diferències no han pogut evitar que La Marinada tirés endavant el pessebre. La neu els ha obligat a suspendre la representació, però manté la resta de funcions fins a l'11 de gener.

___________________________________http://www.3cat24.cat/noticia/346576/segarra/Sant-Guim-de-la-Plana-suspen-el-primer-dia-del-pessebre-vivent-per-la-neu