Del 21 al 30, XIII Festival Internacional de Pallassos de Cornellà de Llobregat


Si sou dels qui penseu que els pallassos són exclusivament per als infants és que encara no heu estat al Festival Internacional de Pallassos de Cornellà. La manifestació, considerada per la Unió Europea una de les més importants del continent en el seu gènere, s’ha celebrat cada dos anys des del 1984 i reuneix una selecció internacional dels professionals més prestigiosos del món de les rialles.

El Festival va néixer per homenatjar el pallasso català Charlie Rivel i el seu objectiu principal és mostrar al públic l’ampli ventall de registres del llenguatge del pallasso : des dels pallassos de circ tradicional fins als muntatges més innovadors i experimentals passant per les actuacions al carrer.

El Festival s’alça com una plataforma per donar a conèixer pallassos de renom internacional però desconeguts en el nostre país en cadascuna de les diferents escoles d’aquest art: l’estil dels pallassos de l’est, mestres del mim; el clown de to reflexiu; el qui prefereix l’humor de l’absurd i la ironia mordaç...

Els italians Colombaioni, Leo Bassi, el rus Slava Polunin, l’americà Bello Nock o el grup argentí Les Luthiers són algunes de les 225 companyies i artistes que han passat pel Festival.

Programa del Festival 2008

Per a més informació: http://www.festivaldepallassos.com/

Comentaris

Anònim ha dit…
La pregunta es obvia,i els Fadunito?