29 de novembre, 14a Nit de la Sardana, a Almacelles


Aquest dissabte 29 de novembre tindrà lloc a Almacelles (Segrià) la 14a Nit de la Sardana, festa organitzada aquest any 2008 conjuntament per la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida, l’Agrupació de Colles Sardanistes de les Terres Lleidatanes i l’Ajuntament d’Almacelles.

En aquesta festa tindrà lloc la Cloenda del Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma, amb la seva 34a edició i, en el decurs del sopar, es lliuraran els premis 'Rotllana-2008' de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida.

PROGRAMA:

  • 2/4 de 9 del vespre, a la Sala Polivalent d’Almacelles: còctel de benvinguda i lliurament dels trofeus i diplomes del 34è Campionat de Colles.

  • 2/4 de 10 de la nit: sopar (al mateix lloc). Un cafè concert amb la Bellpuig Cobla donarà pas a un dels moments més esperats: el desvetllament dels Premis 'Rotllana-2008'. Una
    ballada de sardanes amb la mateixa formació musical posará fi a la vetllada, entrada la matinada.

En aquesta diada, es vol retre anualment homenatge i reconèixer públicament a aquelles persones i entitats que ajuden a la promoció, valoració i divulgació de la nostra dansa. Aquesta és una bona ocasió per a l’amistat i retrobament de tots els sardanistes de les nostres comarques.

Per a més informació, tel. 973 711 975 o a/e federacio@sardalleida.org

Font: http://www.sardalleida.org/index2.asp?resolucio=2

Imatge: http://www.xtec.cat/~rsellart/cobla/imcobla/sar1.jpg

Comentaris

Anònim ha dit…
Encara és el Josep M. Boldú el president de la federació sardanista de Lleida?