Una campanya demana a Port Aventura que promocioni la Castanyada per comptes del 'halloween'



El portal e-criteri.cat, dedicat al foment d'una perspectiva catalana de la realitat del país ha engegat una campanya en què demana al parc temàtic Port Aventura que promocioni la tradició de la Castanyada per comptes del halloween.

La campanya, que consisteix en un enviament de cartes a la direcció del parc d'oci de Salou i Vila-seca, considera que l'actual campanya de màrqueting del parc temàtic, inspirada en la festivitat del halloween, "promou una iniciativa uniformitzadora i sense tradició al país, que no fa més que malmetre una tradició com la Castanyada".

Per això mateix, la campanya demana "la retirada d’aquesta campanya" i els convida "a potenciar la Castanyada com a element de màrqueting i de captació de clients".

Per a més informació: http://www.e-criteri.cat/

Clica aquí per adherir-te a la campanya.

Font: http://www.avui.cat/article/cultura_comunicacio/44126/demanen/port/aventura/promocioni/la/castanyada/comptes/halloween.html

Comentaris

Anònim ha dit…
ja és hora que comencem a reaccionar davant tota aquesta invasió consumista!!!
Anònim ha dit…
Trobo molt encertada aquesta campanya,l'1 de novembre es celebra tots sants i no hallowen,com per nadal caguem el tió i no els regals que ens pugui portar aquell panxut anomenat pare noel "alias santa claus"...
Anònim ha dit…
ja començo a tenir el havolín aquest avorrit... cada dia foten l'anunci aquell del "miedo" on anuncien Port Aventura i ja comença a cansar...! Per tots Sants castanyes i no carabasses!
Anònim ha dit…
L'unic que m'agrada de hallowen,es una cançó que tocaven els mitics Bunker,la cançó en questió es deia Hallowen,en que la cantava el "Paco Freixes.
Anònim ha dit…
Encara que cada any son més cars(especialment els de pinyons),panellets també...
Anònim ha dit…
suposo que com mana la tradició els cerverins i cerverines podrem degustar les castanyes dels escoltes al davant de la universitat...
Anònim ha dit…
els panellets, els millors els de casa!
Anònim ha dit…
Doncs sí! divendres 31, dissabte 1 i diumenge 2, la branca de pioners del Cau vendrà castanyes, moniatos i patates al caliu al Passeig Sant Miquel! Si us fa mandra venir també us les portarem a casa! ah, i pels que vinguin, trago de moscatell!