Santa Tecla a les Escoles, núm. 5: EL DRAC DE TARRAGONA, de Marta Badia i Gerard Elies


Aquesta guia és una eina didàctica que ha de permetre als mestres i als educadors descobrir el vessant educatiu i pluridisciplinari del nostre ric patrimoni cultural i tradicional.

En ella hi trobareu material divers: informació sobre el Drac de sant Roc i sobre els dracs i la mitologia, en general, fotografies, dibuixos, propostes didàctiques al voltant del Drac, fitxes fotocopiables i altres materials diversos. Tots aquests suggeriments i recursos no pretenen altra cosa que posar a l’abast dels docents els mitjans adients per treballar l’observació, la identificació, el reconeixement, la reflexió, el joc, el coneixement intrínsec i el gaudi de l’element del Seguici que us presentem. Trieu les propostes i els suggeriments que més us agradin o s’adaptin al curs i les característiques dels alumnes que tingueu.

La Festa Major de Santa Tecla és plena d’elements singulars, propis i identificadors de la nostra culturaque, usats adequadament, esdevenen agents educadors i sociabilitzadors. Un dels objectius del nostre sistema educatiu i d’aquesta guia didàctica és promoure la integració dels nens i les nenes, dels nois i noies en el context sociocultural on viuen i al qual pertanyen.

  • Nombre de pàgines: 72 (totes en color) / Nombre d'il·lustracions: 53 (d'Hugo Prades)
  • Mides: 21 x 29,7 cm (DINA4) / Enquadernació: en rústica
  • Primera edició: setembre 2008
  • Preu: 6 euros

Font: http://www.cossetania.com/mostrar_producte.php?prod=837

Imatge: http://www.llibrerialacapona.cat/ca/llibres/9788497914048--drac-de-tarragona-el-santa-tecla-a-les-escoles-5.html

Comentaris

Anònim ha dit…
Tarragona i per extenció el camp de Tarragona(i també el Penedès),sempre van un pas endavant de la resta.