IV Festa de la Ratafia


Els actes tindran seu a l’Ateneu Igualadí on, el dissabte 1 de novembre a les 19:00 h. on s’iniciarà el IV concurs de Ratafies casolanes de l’Anoia. Les Ratafies concursants es poden entregar al Cafè Bar l’Envelat (C/Òdena 37) on restaran exposades fins la data del concurs, o bé directament a l’Ateneu Igualadí el mateix 1 de novembre.

Un cop tancat el termini de presentació de Ratafies, el jurat iniciarà el tast i, al mateix temps, tindrà lloc una xerrada, a càrrec de Ramon Gausachs, que ens explicarà les propietats remeieres de les herbes presents en les Ratafies i altres herbes compreses en el seu llibre "Les herbes remeieres" (Rafael Dalmau ed.) que es podrà adquirir allà mateix (gràcies a la llibreria llegim?).

Tot seguit es farà la presentació en exclusiva de la gominola de Ratafia (a càrrec de Oscar Pastisser) i també es farà un tast popular de ratafia on tothom qui ho desitgi podrà tastar les Ratafies concursants i contrastar-ne el sabor.

A continuació i a expenses de la decisió del jurat es farà l’entrega de premis del IV Concurs de Ratafies de l’Anoia. Hi haurà premis pels 3 primers classificats, on destaca el primer classificat que s’emportarà un quadre kraks pintat per l’ocasió valorat en més de 300 euros.

Imatges i text extrets de http://anoiaratafia.blogspot.com/

Comentaris

Anònim ha dit…
A veure si hi ha la "nostra ratacia" o sigui la de cal Carbonell.